-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar kullan at ürünleri ve temizlik sarf ürünleri satışı yapabileceği bir e ticaret sitesi açmak istiyorum ilk hedeflerim yüksek cirolar değil online alışverişin gelişen sürecinde bir yerinden dahil olmak istiyorum.Evet çok fazla rakip var reklamlar pazarlamalar için yüksek sermayeler lazım ancak sizlere sormak istiyorum hiç mi şansımız yok ?(nish bir sektör olsun istiyorum bu aralar bu sektör geldi aklıma)
Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
"Şansım yok" varsayımını oldum olası saçma bulurum.
Online kategorilerin hepsinde bir önceki kişinin rakibi hep vardı, kimse rakipsiz çıkmadı bu yola.
Rakiplerinizden farklı bir şey yaparsanız, ilerleyişinizi "ben olsam neden bu siteye girerdim?" diye düşünüp planlarsanız. Rekabeti en yüksek kategorilerde bile tutunabilirsiniz.
Bir sektöre sadece rekabeti yüksek diye girmemek bana kalırsa yaptığın işe güvenmemektir. Yapılan işe güvenilmiyorsa rekabeti düşük sektörde de o işi yapmamalısınız. Siz kendi işinize güvenmezseniz, kim size neden güvensin hocam :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok haklısınız istişareye ihtiyaç duyuyor insan teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
e ticarette fazla ürün çeşitliliğiniz yoksa minimal woocommerce tema kullanmaya çalışın. Eticaretin hızlı olduğu bir sektörde, ağır açılan ve çok geniş ürün yelpazaeleri içinde kaybolmak yerine biran önce ürünü bulup satın almayı amaçlayan bir sistem tercih edin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Temel bir wordpress tabanlı e-ticaret sitesi her türlü işinizi görür. Günde 500 ciro ve üstü yaptıktan sonra özel yazılıma geçin. Ama en önemlisi sosyal medya. Sizin hedef kitleniz bayanlar olduğu için Facebook ve Instagram'i iyi kullandığınız sürece ve bu mecralarda kitleniz varsa değirmeni döndürürsünüz
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
E ticarette en fazla giden sektör giyim ve takı toka
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
paran yoksa şansın da yok...
uygun fiyata ürün tedarik edebilecek misin?
evet ederim dersen girebilirsin kullan at daha kolay bir alandır
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@ermaneray konuya biraz sert girmiş ama maalesef haklı. E-ticaret sitesini açmak kolay, bir sürü seçenek mevcut. Araştırdığınızda sizin de karşınıza çıkacaktır bu seçenekler. hepsiburada.com, sahibinden.com, n11.com gibi internet siteleri büyük reklam yatırımları yapmış ve insanların aklına kazınmış internet siteleri. Maalesef küçük ve orta ölçekli firmaların açtığı e-ticaret siteleri büyük oranda başarısızlıkla sonuçlanıyor. Eğer söyleyeceğim iki şartı sağlayabilirseniz başarılı olma olasılığınız artacaktır.
1. @ermaneray abimizin söylediği gibi ürünü uygun fiyata tedarik edebilecek misiniz?
2. Potansiyel müşterileri ürün bazlı siteye çekmek için Google Merchant ve sosyal medya reklamları vermeniz gerekecek. Haliyle bunun için bir reklam bütçesi ayırmanız gerekecek.
Bu maddeler çoğaltılabilir ama benim şahsi görüşüm bu iki şartı sağlayabilirseniz en azından başlangıç için yeterli olacaktır. Hareketlenmeyi görecek olursanız daha detaylı araştırmalar yapacak ve sitenizi geliştireceğinizden eminim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam bütcesi için yüksek meblağlar lazım oda biraz zor ancak bir ürün için kendi markamızı çıkarsak üretim yaptırsak bu şekilde başarılı olma şansımız daha yüksek olur gibi geliyor.yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.