64552
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar, elimde bir tane script var fakat açık kaynak kodlarını kullanmam için npm install işlemlerinden sonra npm start yapıp localhost:4200 olarak çalıştırmam gerekiyor. (mesela laravel için localhost:8000 gibi...) Fakat hep kurulumlarda hata yapıyorum sanırım... Temiz bir kurulum yapmak istiyorum... Ücretli veya ücretsiz yardımlarınızı bekliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, öncelikle yaşadığınız sorunu detaylı bir şekilde anlatıp görsel, hata kodu vs atarsanız daha yararlı olur. İkinci olarak npm start ile çalıştırıp host etmek mantıklı değil. O sadece geliştirme süreci boyunca geçici bir sunucu sağlar size. Doğru kullanımı build alıp statik olarak yayınlamak siteyi.
64552
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
zaten şimdilik localde çalıştığım için öyle bir şey yapıyorum, node js kuruyorum, npm install ile de gerekenleri ne varsa kuruyorum fakat start edince hata alıyorum... birazdan görsel atayım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladığım kadarıyla eklentilerden birisi problem çıkarıyor, projeyi benimle paylaşma şansınız var mı?
64552
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tabi hocam skype adresi alabilir miyim...
sitede nasıl yapılacağı da yazıyor üstte attığım linkten'de bakabilirsiniz. hem localde hem de sizin dediğiniz gibi sunucuda ayrı başlıklar altında...