vahdettin adlı üyeden alıntı
kim paylaşacak fırsatları :D
benim paylaştıklarım anlık oluyor ve buradaki kitleye anlatmak uzun sürer mevcutta olan forumlarda herkes nasıl kullanıldığını bildiği için "bu ne" diyen olmuyor. Host/domain v.s indirimleride zaten paylaşıyorlar diye görüyorum.
Vahidettin bey "kim paylaşacak fırsatları :D" şeklindeki yorumunuzu anlıyorum ve bu yorumunuzu küçümsemiyorum lakin belirttiğim kategori sağlam bir kararlılıkla yönetildiğinde, gerekli çözümler düşünülerek adım atıldığında o sorunu rahat bir şekilde aşılacağını düşünüyorum.
Mesela nerelerde hangi indirim yapılıyor bunları takip eden birçok insan var. Bulmak istedikten sonra paylaşımı yapacak kişiler de bulunacaktır. İhtimaller üzerine konuşuyor olsak da başlıbaşına "WmAracı markası"nın bile rahatlıkla çözeceği konular bunlar bence. Milletimizin alışkanlıkları maalesef heryerde... "olmaz boşver, nerden bulcan, hadi yap yapabiliyorsan, olmaz hiç uğraşma" gibi beyanlar söyleyebilmekte ve duyabilmekteyiz.
Anlatması uzun sürer dediğin kitle'nin de farkındayım doğrudur müşterilerimden biliyorum, backlink'in B'sini bilmeyen adamlara hem backlink paketi satıp hem de SEO dersi vermeye çalıştığım çok zaman oldu. SEO sektöründe hizmet verdiğim için bazı müşterilerimle konuşurken Wmaracı forum hakkında "çoluk çocuk tayfası yeaa bırak orayı" şeklinde hadsiz şekilde yorum yapan birçok kişiyle karşılaştım.
Konuyu saptırmış olmayayım diğer webmaster forumundaki "sıcak fırsatlar" kategorisindeki kitleyi ve talebi görebildiğimi düşünmekteyim. Wmaracı forumu bu konuda sağlam bir alternatif olacaktır.