-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Akıllı Bina Sistemleri
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar ofiste rahat rahat kullanabileceğim android studioyu rahatça çalıştıra bilecek güzel uygun fiyatlı bir diz üstü bilgisayar arıyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Macbook pro harici sizi uzer
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Tabiki Macbook Pro iş için her halükarda en ideali olacaktır. Android studio hakkında tam bilgim olmasa da linux üzerinde de var diye biliyorum. Fiyatı uygun olsun derseniz ve başlangıç düzeyince linux tecrübeniz varsa Macbook'un yarı fiyatına benzer özelliklerde freedos bir cihaz alıp linux sürümü kurarak çalışabilirsiniz.
Bir kaç gün önce Macbook cihazımı servise göndermiştim ve boş durmamak adına çok eski Acer bir dizüstü bilgisayarım vardı, Intel Celeron işlemcili. Lubuntu isminde fazla kaynak gerektirmeyen bir işletim sistemiyle beraber birkaç yıldır neredeyse hiç çalışmayan laptop adeta yeniden doğmuş gibi oldu. :) Windows'u açamayacak düzeydeydi laptop. Ben de iş amacıyla kullandığım için kendi sektörüm ile alakalı hiçbir yazılım eksikliğini de hissetmedim açıkcası.
Uygun fiyat dediğiniz için alternatif olarak sunmak istedim. Yoksa tabiki Macbook çok daha pratik ve stabil bir çözüm olur.