-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YATIRIM UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar.
Günlük 50-60k ziyaretçisi olan bir web sitem var. Başka gelir kaynaklarım olduğundan dolayı bu siteye reklam almıyorum.
Bir internet kullanıcısı olarak reklamlardan şikayetçiyim. Sebebi de bu. Fakat para kazanmak benim de hakkım. Bu web siteme reklam koymak yerine, mining yapsam olmaz mı?
Bir sitede ziyaretçi destekli cpu mining yapmanın etik dışı tek yanı izinsiz olması mı?
Şayet site sahibi, ziyaretçiden izin alırsa reklam yerine %10-15 gibi minimum cpu kullanımı şartıyla böyle bir kazanç elde etmek istemesi bi kazan-kazan formülü değil midir sizce? Siteyi reklamlarla dolu görmek yerine %10luk bi cpu kullanımına izin vermek daha karlı değil midir ziyaretçi için?
Bu arada mining hala karlı bir iş mi onu da bilmiyorum, bilen biri yanıtlarsa çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
takip
%100 manuel gerçek yorum,beğeni,indirme,görev sistemi
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
mining ile reklam arasında dağlar kadar fark çıkar. Mining işinden para kazanmak çok zor hele ki GPU dan yani ekran kartından. Değil saatler günler sonrasında anca bir kaç dolar kazanabilirsin. Tavsiyem legal ise adsense o da yok ise matic firması.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YATIRIM UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mining ile reklam arasında dağlar kadar fark çıkar. Mining işinden para kazanmak çok zor hele ki GPU dan yani ekran kartından. Değil saatler günler sonrasında anca bir kaç dolar kazanabilirsin. Tavsiyem legal ise adsense o da yok ise matic firması.
Adsense yok, dizi sitesi. Matic nedir peki ?
Dwag
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Para kazanmak istiyorsan reklam al hocam antivirüs programları virüs olarak gösterebilir