Sizlere anlık olarak sunacağımız Youtube aboneleri kendi servislerimiz ve sunucularımız üzerinden gönderilmektedir , herhangi bir al sat durumu söz konusu değildir.
- Aboneler kanalınıza siparişinizden 10 dakika sonra tanımlanmaktadır.
- Kullanıcılar lokasyon olarak genelde Türk kullanıcılardan oluşmaktadır.
- Çeşitli ve güvenli ödeme seçenekleri mevcuttur.
- Satışlarımızda 15 GÜNE KADAR GARANTİ sunmaktayız.(15 gün içerisinde yaşanan düşüşler otomatik olarak telafi edilmektedir.
- Satın alım sonrası kesinlikle iade söz konusu değildir.
- Kanalınızın aboneleri açık olmak zorundadır.
- Satış öncesi ve sonrası desek verilmektedir.
MAX 8K(sekizbin) adet sunabilmekteyiz. (Data eklemesi yapılacaktır.)
Min 200 Adet sunmaktayız.
1K Fiyatı 99TL dir.
/Yüksek hacimli siparişlerde kredi kartına 12 aya kadar taksit yapabilmekteyiz./
Hizmetlerimize şahit olan bir kaç müşterimiz :)
Referans aldım arkadaştan gerçekten hızlı bir şekilde gönderim yaptı referansı başlatmasıyla gelmesi bir oldu, merak ettiğim soruları da cevapladığı için teşekkür ederim.
------
Gercekten sistemler cok hizli. Whatsapp yolu ile konuştuk ve cok nazik ve ilgili. Bana takipci Icin referansa baslicagini soyledigi saniye butun takipciler geçti. Gercekten yeni kullanacagim bayim belli oldu/B]
------
arkadaştan dün referans gönderimi aldım ardından hızlı gönderim yaptığı için 2k alım gerçekleştirdim oda çok hızlı bir şekilde geldi kendisine teşekkür ediyorum.
------
Cok guvenilir arkadas, basarili.
------
150 takipçi alındı. Teşekkürler 😊
------
Hizmet satın alındı,ödeme öncesi ve sonrası destek çok hızlı,teşekkürler diliyorum medya digital :)
------
defalarca çalıştığım bir arkadaş, güvenilir ve hızlıdır, tavsiye ederim.
------
Ve daha nice müşterimiz sosyal medyada bizi tercih ediyor.
[B]İLETİŞİM İÇİN RESİME TIKLAYIP WHATSAPP'TAN YA DA PM ATARAK BURADAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ..
Kredi Kartı/Banka Kartı - Havale/EFT - Papara - İninal İle Ödeme Alabiliriz