-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
yine öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
hevesinizi kırmak istemem ancak bu tarz bir site açabilmek için öncelikle gerekli belgeler ile işkura başvuruda bulunarak özel istihdam bürosu statüsü almalısınız. aksi takdirde işkur sitenize erişimi engelletir ve size bir ceza kesilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
teşekkürler biliyorum zaten sitenin alıcısı ile görüştüm bunu söyledim siteyi açtıktan sonra alacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Superlist
Listfy
ListingPro
temalarını incelediniz mi?
Form için çözüm önerisi.
Eğer sitenizde sadece mail form (contact form 7 yada mailchimp gibi) kurulu ise Easy WP SMTP eklentisini kurmanız sorunu aşmanıza yardımcı olabilir. Mail yapılandırmanızda "Kayıt esnasında kullanılan mail" olmasına dikkat edin. Site adı uzantılı harici bir mail kullanıyorsanız Multi SMTP Mail eklentilerine bakmalısınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Bu belge için 40-50 bin TL gerekli bilginize
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar tüm ilan siteleri için gerekli değil onuda belirtelim.Seri ilanlar olarak bende kurdum ve çalıştırdım parasız belge almadanda mümkün yani.
9/6/2004 tarihli ve 5187 sayılı Basın Kanununda yazılı araçlarla “sarı sayfa ilanları” şeklinde gerçekleştirilecek duyurular için Kurumdan izin belgesi alınmasına gerek bulunmamaktadır.
İş arama motoru veya seri ilan şeklinde olup; başvur butonu, üyelik sistemi ya da herhangi bir kayıt işlemi olmaksızın bireylerin açık işlerle ilgili iletişim bilgilerine serbestçe erişimine olanak veren internet sitelerinin Kurumdan izin belgesi almasına gerek bulunmamaktadır.