lostyazilim
tr.link

İhale Yoluyla Gayrimenkul Satın Almak

4 Mesajlar 729 Okunma
acebozum
tr.link

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Merhaba, ihalelerde ki araç ve gayrimenkuller dikkatimi çekmişti geçen sene yine buna benzer bir konu açmıştım, herkes mafyadan bahsediyordu fakat bunun gerçek olmadığını kimsenin girmeyip filmlerde görüp söylediğini düşünüyorum şuanda. Yakın zamanda bir ihaleye katıldım sadece denemek için Samsung TV ihalesiydi muammel bedel: 1.000 ₺ yazıyordu 200 ₺ girişte verdim ihaleye girdim - anti parantez tv ihalesinden önce de sitede bir daires satıldı 235 binden başladı 280 bine bitti ve mafya tarzı adamlar değildi genel olarak kıravatlı takım elbiseli bazıları normal senin benim gibi insanlardı herhangi olumsuz durum görmedim - sıra bize geldi ve salonda 3 kişiydik ben teklif vermedim sadece oturdum direk birisi 750 ₺ dedi sonra sırayla artırdılar 2.000 ₺ de bitti ihale kazanan kişi diğerine isterseniz size vereyim mal sahibine yakışır dedi yok sağolun dedi çok ısrar etmesine rağmen kabul etmedi. 200 ₺ paramı aldım sonra da satın alan kişiyle konuşmamız:

Ben: Neden 1.000 ₺ lik televizyona 2.000 ₺ verdiniz ?
Kazanan: TV 1.000 ₺ lik değildi ki 5.000 ₺ eder.
Ben (memura sordum): 1.000 ₺ yazıyordu neden öyle ?
Memur: Görevliler yanlış yazmış TV yi icra müdürlüğüne başvurup görebilirdin.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Bu olaydan sonra dikkatimi çekti bizim alt sokakta bir dükkan icradan satılıktı hemen işe koyuldum dükkanın yanına geldim dükkan kapalı olduğunu gördüm ama tabi içini görebiliyordum sonra da icra müdürlüğüne gittim detaylı dosya bilgilerini görmek istedim fotoğraf falan gösterdiler bilgi aldım ihale gününü söyledi. Sonrada dükkanın üzerinde ki numarayı aradım sahibine ulaştım satar mısınız dedim hayır dedi kiraya veriyormusunuz dedim evet dedi ücretini falan söyledi. İcrada diye duyum var dedim hayır dosya vardı biz kaldırdık dosyayı dedi ama ihalesi yarın icra müdürlüğünde de satılık olduğunu söyledi bende anlamadım tam olarak.

İcradan daha önce gayrimenkul alan oldu mu bir kaç soracağım şeyler var cevaplarsa çok memnun olurum.

wmaraci
reklam

fortehk fortehk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek satış
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 75 / 118
  • Ticaret 0, (%0)
Herkes gibi merak edip ama hiç peşine düşmediğim konulardan birisi. Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur. Neden bu kadar kapalı kutu anlamıyorum bu işi. Yıl olmuş 2020 yapsınlar resmi bir internet sitesi giriş harcı ve süresini açıkça belirtsinler verelim online teklif. Şefaf bir süreç olmadığı için anlaşıldığı üzere bir çok kişinin cebi arada dolduğu aşikar bir sitem şuan. (benzer sistemler var ama resmi değil diye biliyorum, dolandırılan arkadaşımda olmuştu bu icra malı muhabbetine). Yoksa kim istemez 200 bin liralık evi, arabayı 150'ye belki daha aşağısına almayı.

Hyperaktif Hyperaktif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi İsteği ile İşsiz
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 9 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Uyap satış yazıp girerseniz online olarak araba arsa vs satışlarını görebilir ve online olarak ihalelere katılabilirsiniz.

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
fortehk ihaleye girdim teminatımı götürdüm yanımda mafya vs. yoktu sadece birisi yanaştı eve internetten siz mi teklif verdiniz dedi bende hayır ona gelmedim dedim gelen herkese biz ihaleyi fesih davası açacağız diye dolanıyordu o ev tersine salon doldu :)) Benim girdiğim ihale fazla arttı 64.500 ₺ den başlayan ihale 130.000 ₺ ye sonuçlandı. 80.000 ₺ söyledim en son sonra da çekildim rekabet baya vardı. Yani benim konuştuğum mal sahibi yalan söylüyormuş..

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al