Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteme yazdığım ve İndex almış bir yazımı özgünlük kontrol araçlarına yapıştırıp kontrol ettim. En kötü %50 özgün çıktı. Diğerleri %70-80-100 özgün veriyor. İyi de zaten sitede yazılı durumda birebir. Kopya kaynağı olarak zaten sitemi gösteriyor ama %100 kopya görünmesi gerekirdi. Bu testleri en meşhur yabancı kopya kontrol araclarında denedim. Sonuç hüsran
En iyi özgünlük kontrol aracı hangisi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Smalseo çalışıyordu ama ülkemize kapalı gibi bende anlamadım. Diğerleri saçma en güzeli kelime kelime kendiniz aramanız. Örn. "Seo nedir nasıl yapilir" şeklinde google de kelimelerinizin bir kısmını arayabilirsiniz.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hiçbiri sağlılı sonuç vermiyor. O nedenle makaleleri dışarıdan hazır almayı güvenli bulmuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Mfa adlı üyeden alıntı
2000 kelimelik yazıyı tek tek kelime kelime cümle cümle aramak akıl kârı olmaz hocam. Bide sürekli yazı yazılırsa ne olacak?
Smallseoda da denedim aynı. Özellikle makale ticareti yapan arkadaşlar daha iyi bilir diye düşünüyorum. Çünkü ekmek kapısı biraz buna bağlı
Hocam normalde eskiden biz öyle yapardık. 2000 kelimelik makaleyi bir kalemde kontrol etmek zor ama en azından alışagelmiş kelimeler dışındaki kelimeleri de dediğim yöntemle araştırabilirsiniz. Smalseo bunu kendisi sizin adınıza yapıyor zaten değişen bişi yok nasıl uygulamak isterseniz
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam kesinlikle bazen sıkıntı çıkarıyor "Cümle" şekilde manuel olarak aratma yapıyorum bende en sağlıklısı bu sanırım.