umutr
Project Development
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Digital Marketing
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Merhaba arkadaşlar ;
Başlıktan da anlaşıldığı gibi konu net, laptop format atmak garanti kapsamı dışına çıkarırmı.
Formatlama Windows 7 Den Windows XP yapılacak.
Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hayır çıkarmaz sana garanti verilen işletim sistemi değildir. Donanım ve parçalarıdır. Garanti verselerdi bile Ürün kurtarma Dvdsini yanında vermezlerdi hocam yeterince açık ve anlaşılır bir cevap oldu galiba yani Format attır garantiye gönder hiç bir sorun çıkmıyacaktır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence çıkarır sonuçta firmanın size orjinal olarak sağladığı lisanslı bir sistemi silip bilgisayarcıdan aldığınız bir kopya windows ile sistem kuracaksınız ama bilgisayarın kutusundan çıkan kurtarma cd yada yeniden kurma ile aynı sistemi kurarsanız garantilik bir şey olmaz ama başka bir sistem kurarsanız bence garanti kapsamı dışına çıkar ama bence bunu en etkili olarak garanti şartlarına bakın bilgisayarınızın yada teknik destek hattından bilgi alın burdan aldığınız bilgiye göre hareket edip garanti dışı kalmayın tam yerinden öğrenin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Vidaları boyuyorlar üretim sırasında.Vidalar açıldığında garanti gidiyor.Açıldığıını boyalardan anlıyorlar.
Yazılımsal yaptığınız hiçbişey garantiyi etkilemez :) İstediğiniz kadar format atabilirsiniz.İstediğinizi yüklersiniz
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer garantiyede Tükiyede vereceksen hiç bir sorun çıkmaz ben kendi şaid oldum Vestel Bilgisayarı kendim formatladım sonra donanımsal bir sorunu çıktı garantiye verdim yaptılar ve gönderdiler :) Bir sorun çıkmadı yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Garantiden çıkmıyor. (Samsung) bizzat denedim. :)
hayalikalem.com
umutr
Project Development
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Digital Marketing
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Herkese bilgileri için çok çok teşekkur ederim, yanında cd si yok hocam Casper netbook. Terkardan servise danısırım ancak sizlerin bilgisine başvurmak istedim. Herkese tekrar teşekkur ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Yıllardır bilişimciyim bu saçma soruyla hep karşılaştım :) Saçmalamayın bilgisayar sizin ister windows kullanırsınız ister linux kurarsınız yazılımsal olarak ne yaptığınıza hiç kimse karışamaz. Arkasındaki garanti etiketini söküp tornavida değirmediğiniz sürece bilgisayarınız garanti kapsamından çıkmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.