-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar herkese, iyi forumlar. Eğer konuyu yanlış yere açtıysam affola, özür diliyorum.
İnternet ortamında çocuk yaştan beri merakla başlayan çalışmalarım benim için birer tecrübe oldu. Şimdi 19 yaşındayım ve önümdeki en geç 3 gün içinde yatırmam gereken, benim için yüklü miktarda bir okul harç parası olayı var.
Bu konuda yardımcı olabileceğim ve bana destek olabilecek birileri varsa forumda mesaj atarsa çok çok mutlu olurum. Küçük iş büyük iş hiç fark etmez. Bir çok farklı alanda tecrübelerim var ve ayın 14üne kadar bu parayı yatırmam gerekiyor. Elimden gelenin fazlasını yapabilirim. Gerçekten benim için çok önemli bir durum. Teşekkür ediyorum şimdiden herkese. İyi forumlar, sağ olun..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Yüklü miktarda parayı kısa sürede kazanmak zor
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Elbette öyle hocam, lakin aldığım borçlar var. Bu borçlar yetersiz kalıyor. Harcımı yatırıp, geri kalan cebimdeki parayla da aldığım borçları ödeyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam elimde olsam yardım ederdim bende öğrenciyim valla, umarım en kısa sürede parayı bulursun.
Edit: hocam hangi alanda tecrübelerinizin olduğunu yazarsanız daha iyi olur bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Akıllı Bina Sistemleri
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PM den numaramı yazdım hocam wp den yapa bildiğiniz ne varsa yazın hocam yardımcı olmaya çalışırım