-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Beton ürünleri Satış
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba natro dan hizmetini aldığım ürün var lakin soru sorduğumda böyle yapmam gerektiğini söylediler lakin nasıl yapacağımı bilemedim. natronun bana attığı mail
"mail.dekortasi.com kaydı yanıt vermediği için bağlanamamaktasınız. Cloudflare üzerinde kaydın doğruluğunu kontrol edip ardından maskelemesini kaldırarak kontrol edebilirsiniz."
"
cloudflareden bağlantı güvenli yapıyorum tam olarak ne yapmam gerekiyor teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mail.dekortasi.com için Cname değeri oluşturmadıysanız oluşturun.
örn: name: mail.dekortasi.com type: CNAME Content: domain.mail.yandex.net TTL: Auto Proxied
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mevcut DNS kayıtlarında zaten mail yapılandırması mevcut. Aynı anda iki yapılandırmayı kullanmak istediğin için hata veriyor. Oradaki natro yapılandırmasını temizleyip kendi yapılandırmanı uygulaman gerekiyor. Eğer natro ile ilgili herhangi bir mail hizmeti almıyorsan tüm mail girdilerini temizle.
Resimde liste içerisinde zaten mail değeri için bir cname kaydı eklenmiş. Sen bunu eklemeye çalıştığında hata alıyorsun. Hangi mail servisini kullanacaksan onun kaydını ekle. Bu kayıtlar var ise onları silip eklemen gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Boza boza öğrenirsin. Dns girişlerini sıfırlamalarını talep edebilirsin. Sildiğin verileri yedek almışsan kendin de eski haline getirebilirsin. Aynı anda iki hizmeti kullanamayacağını söylemiştim. Sadece SSL almak için ad sunucularını cloudflare ad sunucularına yönlendirmen yeterli. SSL varsayılan olarak açık değil ise aktif edip biraz da zamanla SSL'i aktif edebilirsin. Bu işlerde zaman çok önemli.