-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhaba,
ben freelancer olarak site vb işler yapıyorum (sosyal medya yönetimi, internet reklamcılığı vs)
grafik tasarım kısmı eksik bende ki zaten herkes her işi yapmamalı bence,
neyse,
şimdi bir firmamız için;
logo tasarımı (3 alternatif, ve secilen üzerinde 5-10 revizyon)
sosyal medya görselleri (fb kapak vb)
bunun dışında öyle birini istiyorum ki, sürekli çalışalım, gelen işler oldukça..
tecrübesi olan arkadaşları arıyorum.
şimdiki logo işi için
örnek işlerinizi ve kullandığınız programları bir de ücret talebini gönderir misiniz?
teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tasarım işlerinde böyle standart belirlenmiyor yalnız. yani 3 adet seçenek sun ve 5-10 kere revize edelim gibi bir talepte bulunmanız doğru olmaz. Tasarımcılar zaten çeşitli teknikler ile tüm çizimleri yapabiliyor. önemli olan sizin bunu ifade edebilmeniz. (brifing)
Konuya işi bilenlerin dahil olacağını sanmıyorum. Hiç bir tasarımcı belirsizliği sevmez. Zaten sonsuzluğa giden bir ihtimaller bütünüdür tasarım. Bir de müşterinin kafası karışık olunca hiç işin içinden çıkılmıyor. Zaten yarısı kafayı sıyırmış kişilerdir :)
Tavsiyem, iş tanımınızı özellikle logo brifing detaylarını iletmeniz yönünde. Tecrübeli tasarımcılar arıyorsunuz, tecrübeli tasarımcılar da tecrübeli müşteriler arar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Dediğiniz detaylar var zaten, müşteriden aldım bunları.
Ama 3 farklı tasarım sonrası birinden devam edilecek ve revizyon hakkı istiyoruz, bu da gayet normal zaten.
Belirsizlik dediğiniz brifing, burada yazılacak bir konu değil, özel konuşulur..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Ve Tasarım
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-