Hangi konu başlığı altında yazacağımı bilemedim hem wmaracı'ı ortamına biraz uzak kaldığım için birazda tanışma faslı ve tavsiye almak için sizlere bu yazımı iletiyorum.
Ben Gökay Kurtoğlu 20 yaşındayım.
2013-2017 yılları arasında ticaret meslek lisesinde bilişim bölümü web programlama okudum. Okudum ama işte devamlılık sağlayamayınca moralim bozuldu ne yapacağımı bilemedim.
2017 yılı üniversite sınavına girdim ve baya düşük bir puanla Bilecik Şeyh Edebali Üniversite Gölpazarı Meslek Yüksek okulundan "Halkla ilişkiler ve Tanıtım" bölümü 2 yıl önlisans bölümünü seçtim. ne hikmettir ki Üniversite hayatına girdiğimde okuduğum bölümün tersine daha çok içine kapandım, sadece okuldan bir şeyler kapmak ve dersleri vermek için gidiyordum. Sosyal hayat yok gibiydi ama bazı arkadaşlarım sağ olsunlar biraz olsa sosyalleşmemi sağladılar, ama nafile düşündüğüm gibi "Halkla İlişkiler bölümü içerisinde ne faydam olabilir" diye düşündüm.
Şu an mezunum ve işsizim. yetenek geliştirmek için görsel sanata senaryo yazmaya, kurgu ve efekt programına yönelmek istiyorum(film senaryosu, adobe after effects,Adobe premiere), geç kaldım ve maymun iştahım yüzünden hiçbir elle tutulur bir iş bile yapmadım. Asosyallik hayatımı yedi bitirdi, üstüne pasif asabiyetim ve stresli oluşum sürekli evhamlı olmaya itti.
ilgilenmek istediğim alanlar için düzenli olarak istikrar sağlamak ve devam etmek istiyorum, bu konuda tembelim. Bu konuda ne yapmalıyım? Üstümdeki bu tembel yaratığı nasıl yok ederim.