-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Klasör izileri 777 olamayacak. Tüm kullanıcılara yazma izni verdiyseniz sıkıntı çıkar. Galiba 755 olacaktı. Ama bu değeri yalnızca klasörlere vermelisiniz. Dosyalarınki ayrı. Bi bakayım yazarım tekrar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Bilgi Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Wordpress'i sıfırdan tekrar kurmaya karar verdim. Büyük ihtimal ile taşırken bir sorun oldu veya linux dan windows a geçince sapıttı. Kendi tespitlerime göre plesk de bir sorun yok. Wordpress bozuldu gibime geliyor. Çünkü diğer yazma izni isteyen scriptlerde bunun gibi bir sorun ile hiç karşılaşmadım.
Ödülü de çekiliş ile vermek isterdim Forum kuralları gereği yasak.
Tekrardan herkese teşekkür ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
html,css
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı durumdayım bende ancak düzelmiyor ortamdan hiç bir resim yükleyemiyorum normal ftpden yükleniyor ama ortam kütüphanesinden resim yüklenmiyor nasıl düzelticez buunu
alsace
sarsproject.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Tasarım / Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpressi sıfırdan kurmanıza gerek yok. Sadece ana dizindeki bazı dosyaları tekrar sıfır wordpress dosyasından alıp ekleme yapın. Wp-content hariç bütün dosyaları seçip daha sonra orjinal wordpress doyasında bulunan klasördekileri sizin dizine yerleştirin. Sonra tekrar siteye giriş yaptığınızda sanırsam veritabanı güncellemesi isteyecek. Güncelle butonuna tıklayınca eskisi gibi girebileceksiniz.
sarsproject.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
error.log'u kontrol etmek gerekir orada ne yazıyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Error.log dosyasını ve uploada bastığınız zaman console kısmında yazan hatayı paylaşırsanız yardımcı oluruz.