-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılıgı
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hesap Kullanıcı Adı: @biraz.yikik
Takipçi Sayısı: 32.000
Takip Edilen Sayısı: 1
Hesap Türü: Söz/Twit Paylaşımı
Hesap Kitlesi: Bayan Ağırlıklı
Ortalama Beğeni: 750 (Minimum)-30.000
İlk Mail: (Mail var ama Kapatıldı Yinede Verilecek)
Fiyat: Teklif Usulu
İletişim Sadece Whatsapp:
+79252917083
Lütfen ne kadar istiyorsunuz,aklınızdaki fiyat nedir diye sormayın ve saçma tekliflerle gelmeyin şuan piyasada 30k takipci atan servis yok olsa bile 1k sı 15-20 lira ve cogu dusuyor.
Hesap Hakkında:
Hesabım yaklaşık 1 ay ilgisiz kaldı ilgisiz kalmadan önceki dönemde her post yaklaşık 4-30k arası beğeni alıyordu.İlgisizlikten dolayı etkileşimi düştü.Şuan günde 1-2 post atılarak tekrardan canlandırılmaya başlandı ve minimum 750 beğeni almakta (her geçen gün daha iyi oluyor) Hesap bayan ağırlıklıdır ve kesinlikle bot panel durumu yoktur.Hikaye neredeyse 1-2 aydır hiç atılmadı arada tek tük atıldı ortalama 3k izlenme aldı.Düzenli atıldığı zaman 10k üzerine çıktığı olmuştu arşivlerde gözüküyor.Hesabın ilk maili doğrulama yüzünden kapatıldı alan kişiye zaten göstericem bunları geri alınma durumu felan olmaz son maille beraber teslim edeceğim.
poyraz01
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
200 tl az yada çok ben fazla anlamam aklıma geleni dedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Anlaşma sağlanamadı. Konu içeriğinden de belli olduğu gibi biraz sert mizaçlı bir arkadaş ona göre yazmanızı öneriyorum. İyi satışlar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
2017 yılında katılıp 6 ticaret ile "ticaret bilmeyen" diye ithamda bulunman da ayrı ironi oluyor. Bu site üzerinden senelerce boşa ticaret yapmışım. Alıcı ve satıcı arasında herhangi bir sorun olunca diğer arkadaşları da bilgilendiririm. Ben normal şekilde arkadaşlara bilgi verdim. Sen hâlâ sert dille yazıyorsun. Uslüp önemli bir şey oluyor. Hesabının satıldığını sevindim. Umarım diğer ticaretlerinde biraz daha uslübunu düzeltebilirsin. Sağlıcakla kal.