-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhaba arkadaşlar 1 sene önce arabamı sattım ve toplu taşıma araçlarını kullanmaya başladım, bazı yerler yakın olsa da toplu taşıma ile bekle aktarma yap derken 1 saatimi alıyor bu tarz yerlere gitmek için ve spor yapmayı daha eğlenceli hale getirir düşüncesiyle pedallı bisiklet almaya karar verdim. Sadece şehir içinde kullanacağım Ankara/Keçiören'de oturuyorum. Beni yormayacak hafif bir bisiklet istiyorum fakat bisiklet hakkında hiç bir şey bilmiyorum (en son 10 yaşımda bisikletten düşüp kolumu kırdığım günden beri hiç binmedim :D ). Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar çok teşekkürler...
Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Bisiklet tavsiyem yok, konu hakkında bir bilgim yok hocam ama tek tavsiyem çok dikkatli olmanız. Ülkemizdeki sürücüler çoğu zaman motor, bisiklet türevlerini pek ciddiye almıyorlar.
Bütün güvenlik önlemlerinizi almadan yola çıkmayın derim ve bu maceranızda iyi eğlenceler diliyorum benim de yapasım var bunu.
Kulaklığı takıp, uzun uzun sevdiğim müzikleri dinleyerek bisikletle bir yerlere gitmek keyifli de olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Havalar ısınınca ikinci el yada yeniden Bim'e 2000 liradan gelirse Volta VSM alıcam sanada tavsiye ederim. Bisikletle yoldan gidince sanki yokmuşum gibi üstüme sürüyorlar bisikletten soğudum en azından bu biraz motora benziyor.
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bisiklet forum var Türkiyenin en büyük bisiklet forumu oraya üye olun, bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz....
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
cgrers elektrikli düşünmüyorum şuanda ama ileride düşünebilirim
https://www.youtube.com/watch?v=wbVs8PYWL1o bu videoyu izlediğimde çok etkilendim. Normal bisiklet ama yokuşta falan elektrik yardımcı oluyor. Sanırım bafang dedikleri kit ama hiç bilgim yok bisikleti ayrı mı vs.[/QUOTE]
Bisikletçilerde var bu tarz sistemler fakat fiyatları 50cc motorlar bandında başlıyor.
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
S.M.Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Salcano City Life 20 al işini görecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-