Merhaba arkadaşlar, sitemi açalı 3. Hafta oldu 1 hafta kadar düzenleme vs sonunda makale girişine başladım. Şuan 13 14 makalem var günlük 1 tane özgün ve yaots seo uyumlu yazmaya çalışıyorum. 2 gün önce adsense e başvuru yaptım dün kabul edilmiş yani yaklaşık 24 saatte onaylandı. Şimdi bu doğrultuda bir kaç soru sormak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
1- Wmaraci site analizi aracında sitemi analiz ediyorum google index sayısı hep sıfır çıkıyor bu normal mi? Değilse sorun neden kaynaklı acaba?
2- Dün siteme adsense üzerinden oto reklam eklemeyi açtım ve reklamlar görünmeye başladı ancak sabah temayı değiştirdim ve temayı değiştirince reklamlar kalktı. Bu durum normal mıdır ve manuel birşey yapmam gerekiyor mu? Yoksa beklemek mi gerek?
3- Adsense de reklamları oto yerleştirmeye devam etmeli miyim yoksa manuel mi eklemeliyim? Manuel derseniz tam olarak nasıl yapacağım onu bilmiyorum biraz değinebilir misiniz.
4- Sitemde hamilelik hesaplama, doğum tarihi hesaplama vs gibi araçlar var başka bir siteden aldım. Benim siteden veri girişi yapılıyor sonuç için araçları aldığım siteye yönlendirme yapılıyor. Sizce bu araçları kullanmak bana kullanıcı kaybettirir mi?
5- Siteme genel olarak bakıp eksik yada yapılması gereken birşey var mı yazabilir misiniz?
https://www.bebektr.com/Sitem