-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
50 bin i gözden çıkarıyorsan sen niye paypal gibi bir sistem açmıyorsun 50 bini buna harca sana destek verelim biz niye gidip paypala dilenelim yalvaralım bide bankalarımız var zaten binlerce parayı paypal yüzündende kimse kaybetmiyor çünkü paypal gibi bir sürü sistem var benim ülkemle çalışmayan ve ülkeme zarar vermek isteyen bir sistemi niye kullanayım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hiçbir firma yurt dışı ödeme için onay vermiyor efendim, bu tür firmaları açmak zor iş. 50 bin tl bütçe ile yapılcak iş değil bunlar. Vergisi, muhasebecisi kontrolleri müşteri para iadesi, şikayetler falan filan binlerce iş ve sorun bunların hepsi. Böyle bir sistem kurmak kolay değil öyle ve kurmak da bana bir kazanç sağlamaz.
Paypal açılırsa en azından ürünlerimi daha rahat satabilir ülkeme de döviz girişi yaptırmış olurum. Ama neredeee?
Müşterilere bitcoin diyorum, başka firmayı gösteriyorum webpaymes diyorum ama Allahın çinlisi ve brezilyalısı paypaldan başka bir kelime bilmiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
kanada iran ırak bu tür yerler size uygun olursa tanıdıklarım var konuşurum onlarla
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sene olmuş 2020... Bitcoin var. Cümlesine yeter de artar... zaten kurulus amaci buydu. bankaların, online ödeme kuruluşlarının kısıtlamasına, kesintilerine, bilmem nesine karşı bir iki tıkla 7/24 dünyanın her yerinden işini hallediyorsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.