-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ödeme alsanız bile sonradan warez içerik olduğunuz anlaşılırsa aldığınız ödemeyi geri vermeniz istenir. Siz zaten bunların hepsini içeren metni onaylayarak Adsense kullanmaya başlıyorsunuz. Geri ödememeniz durumunda tüm yasal yolları sıra sıra uygularlar bilginiz olsun. Warez içerikle adsense'e bulaşmayın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bekirbulut adlı üyeden alıntı
İçerik başlıkları çok tehlikeli, ödeme eşiğine geldiğiniz anda hesabınız %99 kapatılacak.
AdSense politikalarını okuduysanız "hileli - warez" vb. içerikler kesinlikle kabul edilmiyor.
bilgi tamamen doğru olmasına rağmen bazen istisnalar yaşanabiliyor; yabancı dizi film izleme sitesine adsense aldı arkadaşım. 6 aydır ödemelerini takır takır alıyor...
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Warez yada spam çalışıp banlananı görmedim ben. Kendim dışında. Günlerce şikayet ettiğim warez,spam siteleri dahi banlanmadı. Hitin yüksek olsun banlamazlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitenizi göremedim ama hayırlı olsun 1 haftada almak büyük başarı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler, adsense kabulü sitenin olduğu gibi aldım ve yine warez içerik vardı. Diğer 2 web sitemde de ADSENSE almıştım ki ikisi de indirme sitesiydi. yaklaşık ikisinde de 6-7 ay boyunca adsense sıkıntısız çalıştı ve siteleri sattım, o yüzden adsense de sattım ki sattığım kişi halen kullanmakta. Biraz da şans işi diyelim, sonuçta bu adsense'in de ne olacağı belli değil :)