Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Siteyi biryerden başka biryere taşıyınca oluşan sorun. Ben uzun süre araştırdım sonuç bulamadım. Bu yüzden siteyi silip yeniden yükleedim üzerine yedeklerimi aktardım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) {
define( 'ABSPATH', dirname( __FILE__ ) . '/' );
}
wp config de yukarıdaki gibi bir kod olacak onun hemen altında ise:
require_once( ABSPATH . 'wp-settings.php' );
olması lazım. Burada require_once( ABSPATH . 'wp-settings.php' ); olanı diğerinin üstüne alıp dener misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
WordPress admin panelinde; Ayarlar-> Ortam bölümüne girin.
Burada Yüklemeleri bu klasörde sakla göreceksiniz.
Buradaki değer tam yol verilmiş olabilir. “wp-content/uploads” şu şekilde düzenleyin.
Gerçi kontrol edeyim diye sitelerimden birinde şimdi baktım ama göremedim, sürüm yükselince değişmiş sanırım.
Ama daha önce bu şekilde çözüm bulmuştum o yüzden bir yazayım dedim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Coder & Recoder
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Plesk ile Cpanel arasındaki klasör dizliminden dolayı bazen öyle hatalar verebiliyor. Eklentilerinizi önce pasifleştirip sonra tekrar etkinleştirin. Permalinks ve diğer ayarlarınızı tek tek yeniden kaydedin büyük ihtimalle sorunu çözezektir.
Ha diyelim çözemediniz. Komple siteyi silip yeniden kurmanıza gerek yok. 3 farklı yöntemle durumu düzeltebilirsiniz.
Yöntem 1#
Wordpress sitenizdeki wp-config.php , uploads klasörü ve tema klasörünüz hariç her şeyi silip yeni sıfırdan kuruyormuş gibi wordpress dosyalarını upload edin. Büyük olasılıkla düzelecektir.
Yöntem 2#
Subdomain oluşturup yeni bir wordpres kurun. Wp importer ile çalışmayan sitenizdeki içerikleri indirip, yeni siteye yükleyin. Daha sonra yeni siteyi eskinin yerine taşıyın. Veritabanını indirip açın ve içindeki subdomain.siteniz.com yazan yerleri siteniz.com olarak değiştirin.
Yöntem 3# geçici bir admin ve plesk şifresi oluşturup gönderin bir de ben bakayım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
buna yakın bi sorun bende de vardı cloudflare dan dolayı olduğunu öğrendim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Bilgi Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Kontrol ettiğimde gözümden kaçmış. Ayarlar > Ortam sayfasında Ortam yolu kısmında eski hosting'in yolu kalmış. Bu yüzden yüklemiyormuş.
Tekrardan hepinize teşekkür ederim. Sizleri de yordum.