Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Yaklaşık 15 yıldır ***** kullanıyorum ama son 2 aydır Allah belasını versin. Bana çektirmediği şey kalmadı. 35 mbps olan internetim hergün 2-3 mbps hızında. Arıyorum sorun yok herşey çok güzel çözüldü vs diyorlar. Bakıyorum internet ooo çok iyi uçuyor, 3-4 dakika geçiyor küt yine internet aynı. 1500 Tl faturada kesseler kapatacağım artık bıktırdı.
24 mbps üstü hız alabileceğim marka tavsiyesi olan var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternet hizi surekli degismez.Evdeki tesisatinizi kontrol ettrin.Hattin geldigi dış portlardada sorun olabilir.Ariza talebinde bulunun
Musa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
öncelikle Türknet firmasını öneririm daha uygun fiyat performans diyorsanız netspeed derim bölgemde test ettim ve burada başarılı kampanyaları piyasaya göre çok uygun
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen hızınızda dalgalanma var. Bu normal bir durum değil. Hatları, modemi.vs kontrol ettirmek lazım.
Daha önce ***** kullanıyordum,
3 yıldır Türknet kullanıyorum tavsiye ederim.
Youtube ta vs. Türknet davet kodları var. O kodlardan birini kullanarak ilk ay faturayı gününde ödersin diğer ay bedava kullanırsın.
Taahhüt.. vs yok. ***** çözüm sunamazsa geç derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 yıldır millenicom kullanıyorum 3 yıl boyunca çok çektirdiler bırakıp gidebilirdim ama bilmeden taahüt imzalamışım 3 yıl boyunca bir kaç olaydan dolayı kötüydü internet sinir krizleri geçirmeme sebep oluyordu özellikle taahüt den dolayı bu yıl nedense çok güzel 50 mpbs paketine geçtim aylık 80 lira taahüt gene var ama harbiden en kötü 45 mbps ye düşüyor internet 3 yılın eziyetini unutturdu bu aralar güzel fakat pek önermem belli olmaz işleri ama şuanlık memnunum düzeltiyorlar kendilerini