-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Cloud mininge yaklaşık 5000 tl yatırım yapmak istiyorum. Daha önce hiç bir firmadan makine kiralamadım. Daha ilk olacak. Sizin daha önce çalıştığınız ve düzenli ödeme aldığınız firmaları bana önerirseniz iyi olur. Yurtdışı yurtiçi farketmez. Sanırsam yurtiçinde böyle bir firma yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba bu tür sitelere güvenmemeni onun yerine 5k lık yatırım yapmanı öneriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@TyroneSoftware Bitcoin Gold Mining Club vardı bilmiyorum haberdarmısın bu konuda birden site kayıp oldu ödeme yapması ragmen. genellikle paraları toplayıp kaçıyorlar bu 1 sene sonra olsun 2 sene sonra olsun belli olmuyor ne zaman kaçacakları.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Cloud mining işi sakat hocam son zamanlarda baya para kaptıran var
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cloud mining işi kesinlikle uzak durulması gereken bir alan. Ben yatırdım bir miktar gitti, üstelik referansı iyi olan büyük bir siteye, Onun yerine dogecoin al sat daha çok kazanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Cloud mining için bildiğim tek sağlam bir var(Yıllardır aktif fakat ne kadar kazandırır yada kaybettirir bilmiyorum).Tabi daha fazla kazanmak istiyorum dersek 1 yıldan uzun süredir aktif olan bir firma var.Youtube da bu tür sistemler ile tanıtan kanalları izliyorsanız denk gelmişsindir.Site(cloud mining dışında kendi coinleri ve birkaç siteleri var) şuan sağlam gidiyor fakat ne zaman patlayacağı belli olmaz.Pm atarsanız linkleri göndereyim.Burada reklam olmasın.
200$ Google Cloud kodları için profilimi ziyaret edebilirsiniz.
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Cloud mining önermem. Çünkü bakım masrafları + coinin fiyat düşüşünde size birşey kalmayacaktir. Lider paralardan alıp bekletmeniz yada guvenilir coinlerin masternodu kurmanız daha yararlı olacaktır.