-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Geliştirici
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar.
Bazı sms onaylama siteleri sanal tr numaraları satmaya başladı, bunlar çoğunlukla turkcell ve vodafone, ************* hiç denk gelmedi.
2 Operatörlede görüştüm böyle bir şey mümkün değil diyorlar ama adamlar sağlıyor, bunu nasıl yapabiliyorlar? ben almak istedim ancak 2-3 sene sonra hat sahibi haberim olmadan kullanmış diye dava açıp başım ağrımasın diye pek yanaşmıyorum.
Bu numaraları sağlayanlar nasıl sağlıyor ?
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
E-Ticaret & Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Çoğu kendi no verip belli süreden sonra kapatıyor çoğu düşündüğün gibi açık hat denilen şekilde illegal yola başvuruyor bundan dolayı tavsiye etmem riskli bir olay anlıyacağın başın ağrıma durumu yüksek uzak durmanı tavsiye ederim kimse kendi adına olan hattı kiralamaz .
DenZ
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Senin bahsettiğin olay hocam bu işi ruslar yapıyor genellikle adamlarda cihazlar var bu cihazlar üzerine sim kartlarını yerleştirip geçici numara oluşturuyorlar onay için kullandıktan sonra kullanım dışı kalıyor herhangi bir şahsın üzerine hat açılmıyor bilgisayar üzerinden sanal adında oluşuyor benim bildiğim böyle daha önce videosunu izlemiştim bulursam sana gün içinde atarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Numaralar 0533 8X ve 0542 8X şeklinde başlıyor ise KKTC'den alınma açık hatlardır. Kıbrıs'ta Türk ******* yok Turkcell ve Vodafone.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Açık hat değil büyük ihtimal, Android telefonlara kurulu virüs veya diğer uygulamalar ile alıyorlar sanırım mesajları. (Çok da emin değilim ama aksi taktirde günlük 200-300 numara temin edemezler)
Nasıl böyle bir kanıya vardım? Bu tarz sağlayıcıların birinden numara alıp WhatsApp kurduk, sonra hattın sahibi adam bize yazdı. Nerden aldın numarayı falan dedi. Açık hat olsa o numaranın sahibi adam hattı kullanamaz o sim ile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İllegal yollarla yapılıyor birine sorduğumda panelden çekiyorum dedi numarayı arasak açarmı herhangi biri dedim evet dedi. TR sanal numara diye birşey yok zaten netgsm gibi firmalar var ordan almak için bile bin bir takla atıyorsun evrak gönder imzala cart curt..
Kısacası uzak durun başınız agrımasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şirket adına 40-50 tane hat alıyorlar ve bunları FCT cihazlarına koyup bu tür hizmet sağlanıyor. Birebir şahit oldum, tanıdık birinden istediler bu şekilde. Ama sorun şu ki, TRde tüm hatlar bir şekilde birin adına kayıtlı olduğu için, ve muhtemelen bu hatları yasa dışı işler için kullanacakları için, er yada geç sıkıntı olacak.
genelde bu şekilde 40-50 hat (yada daha fazla) hat alıp FCT cıhazına sokanlar hattaki dakikalar ile çok daha uyguna toplu sesli mesaj atıyorlar ama operatörler bunu tespit edip artık hattı kapatlıyorlar.
Eğer bu sms onay işine girmeyi düşünen varsa tavsiyem: TR simler ile kesinlikle girmeyin çünkü 1 hafta 10 gün sonra artık karakoldan günlük olarak ifadeye çağırılırsınız :)