gfo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Content Manager
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Özgün bir makale yayınladım diyelim sitemde. Sitemi takip eden, benim sitemden daha büyük, başka bir sağlık sitesi (veya haber sitesi? artık onlar da yayınlıyor bu sağlık makalelerini) makaleyi yayınlanır yayınlanmaz kopyala - yapıştır yaparsa ve benden önce index alırsa, özgün içerik oraya gider mi? veya benden önce index almasa bile, daha büyük bir site olduğu için, o site daha önde çıkar mı arama sonuçlarında? (Evet paranoyağım)
Bunun önüne nasıl geçebilirim? Neler yapmalıyım?
NOT: Eğer Google'a Search Console'dan zorla ekletirsem URL'yi 5 dakikada index alıyorum ama sağlıklı mı bilmiyorum. Ek olarak; FeedBurner aktif sitemde oraya da gidiyor içerik hemen ama onun da bir faydası var mı bilmiyorum.
Medium
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
seo uzmanı - wordpress uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
hocam bahsettiğiniz siteler sizin dediklerinizi yapmazlar ekip olarak çalıştıkları için özel editörleri var. İlk olarak siteni dmcaya ekle ondan sonra yazdığın yazıları google gibi getir yapabilirsin tehlikeli bir araç değildir. Bu dediklerimi yaparsan çalamazlar çalarsada kaynak göstermek zorunda
1 kişi bu mesajı beğendi.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
İçeriği kopyalayan kişi senden önce index alırsa evet, senin özgün yazın kopya içerik muamelesi görür.
Senden büyük, otoriter bir site index alan bir yazını kopyalayı kendi içerisinde yayınlarsa evet, yine senin önüne geçecektir. Site'nin otoriter ve güçlü olması sıralamada senin önüne çıkmana neden olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
wmandro
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-