Arkadaşlar, bu konu zaten herkes için geçerli değil, ama hergun aynı başlıkta içerikler görünce harbiden insan, bir nevi sıkılıyor. Neden derseniz, bunlara benzer açılmış olan konu bir sürü var. Yeni konu açmak yerine, daha önceden yazılmış, çizilmiş olan içeriklere bakabilirler. Ben o yüzden yazdım. Ve de
gokenim arkadaşın düşünce tarzı farklı olabilir. Ama aynı konuların, sürekli atılması, benim açımdan sıkıcı.
Herkesi aynı kefeye koymak yanlış, bunu zaten yazarken, sürekli aynı başlıkları atan kişiler için söyledim. Konu açmak yerine, benzer içeriklere baksınlar ki, sorunları bu şekilde de çözebilirler.
Örnek olarak; "Benim sitem neden yükselmiyor denildiğinde" cevap vereceğin bir kaç kalıp vardır.
Bunlar; 1. Siten yeni olduğundan dolayı biraz beklemen lazım.
2. Webmasters tolls ta site haritası eklemen lazım.
3. Siteyi sürekli güncel tutman lazım.
4. Daha fazla içerik girmen lazım ki botlar sitene uğrasın... gibi
Bu yukarıdaki sorunlardan başka bir sorun varsa, elbette bir sorunum yok. Ama dikkat ettiyseniz hep aynı kalıplar kullanılıyor. Ben bu yüzden yazdım. Forum sitesini takip ettiğim için benzer içeriklerin yazıldığını görünce, o yüzden yazdım. Yoksa herhangi bir problemim veya sorunum kimseyle yok.