-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Satış
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam pinterest işine girmeyin kazanır kazanır ondan sonra adsense ban yapar patlarsınız, sizin hedefiniz nedir veya amacınız nedir önce onu belirleyin ondan sonra işe koyulun, kalıcı kazanmak istiyorsanız youtube kanal açabilirsiniz tabi araştırıp incelemeniz gerekli sabırlı olmanız gerek sabır herşeyin anahtarıdır. Makale yazabilirsiniz, oyunlara ilginiz varsa twitch kanalı açabilirsiniz, instagramdan satış yapabilirsiniz, dropsipping yöntemiyle eticaret yapabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Satış
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunların dışında tasarım öğrenip veya yazılım öğrenip hem kendiniz projelerinizi yaparsınız hem de uzmankirala ve bionluktan projeler yapıp para kazanırsınız, kendinizi geliştirip herhangi bir alanda uzmanlaşırsanız udemy de eğitim verip para kazanabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
*Rap forumu
*Ders paylaşım forum
*Spor haberleri sitesi - farklı formatta bir kaç kez
*Espor haberleri sitesi
*Espor sözlük sitesi
*Liste sitesi
*Resim duvar kağıdı paylaşım sitesi
*Genel içerikli blog sitesi
*Bilim sitesi
hepsini yaptım totalde 200 lira para kazandım , maliyetim çok daha fazladır. Kazandığım o parayla kulaklık aldım halen kullanıyorum kullandıkça verdiğim emekler aklıma gelir.
Ek olarak : Bilgim olmayan şeylerle uğraşmadım 10 sene emek verdim , elektrik elektronik mühendisiyim , isg yüksek lisansım, işletme bitirmişliğim var. En son esporsözlük sitesi açmıştım sanırım gene olmayacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
makale yazarlığı en garanti iş. Her zaman iş bulabiliyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
En garantisi makale yazarlığı geldi bana
Görev Yap , Para Kazan tarzında bir site açabilirsin SMS ile kişileri de sürekli aktif tutarsın
En son İddaa Tahmin sitesi açmıştım 3 günde güzel kazanç elde ettim VİP satarak herkesi bilgilendirdim kesin değil diye başarı oranım yüksekti sonrasında siteyi bir arkadaşa satmaya karar verdik ayın şu gününe kadar ben bakıyım dedi sonrasında almadı bizde devam etmedik iki kişiydik ayrıldık doğru olduğunu da pek düşünmüyorum alan kişilerden olumsuz bir yorum almadım hatta teşekkür eden bile oldu bunun yerine uygulama yaptırıp reklam izleterek veya site üzerinden Google reklamıyla düşünüyorum aklınıza yatarsa beraber yapabiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu arada bugün açtıgım bir sitenin ekran görüntüsünü bu konu altında ayın 1 inden sonra paylaşırım para kazanmanın çokta zor olmadığını göreceksiniz