Dwag
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar GoDaddy bir anda domainimi sildi gelen mail ise söyle:
Bir ürünü iptal ettiniz.
Tam fatura geçmişinizi inceleyerek hesabınızdaki tercihlerinizi yönetebilirsiniz. Bugün itibariyle sizin için iptal ettiğimiz öğeler:
.COM Alan Adı Kaydı
(ilişkili olduğu öğe: xxxxxxxxxx.com)
Orijinal makbuz karşılığında satın alındı: 1xxxxxxxx
Hesabınızda Oturum Açın
Biraz yardıma mı ihtiyacınız var? Pazartesiden cumaya 09:00-19:00 GMT+3 saatleri arasında bir GoDaddy Rehberiyle Türkçe konuşun.
Bu iptal işleminin hatalı olduğunu düşünüyorsanız veya herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, 0 850 390 75 46 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Ayrıca Çevrimiçi Yardım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
İptal ettiğiniz başka ürünler varsa, bunlara ilişkin ayrıca onay e-postası alabilirsiniz.
Sebebi nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
aramızda godaddy çalışanı varsa söyleyebilir ama fikrimi söyleyeyim ben yine de
godaddy politikalarına uygunsuz domain olabilir
Bu iptal işleminin hatalı olduğunu düşünüyorsanız veya herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, 0 850 390 75 46 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hesap bilgileriniz doğruysa (ad, soyad, tc, tel) veya domain sanal kart ile alınmadıysa destek ile iletişime geçip hesabı doğrulayarak geri alabilirsiniz ama kampanyadan yararlanmak için birden fazla hesap açılıp alındıysa domaini unutun.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Gecenlerde ayri kartlarla 4 tane ucuzluktan domain aldim. Sonrasinda tekrardan 1 tane daha baska bir kartla domain aldim. Almis oldugum domaini normal godadiyde hesabima transfer ettim ve site kurdum 1 ay sonra birde ne goreyim site calisiyor ama hesabimda domain ismi gorunmuyor. Sonra godady yetkili kisiyle iletisime gectim kontrol etti soyledigi domain geri dkisinin hesabina gitmis dedi. Tabiki diyer kiside benim diyer hesabida transferden sonra silmistim bende arkasini aramadim domain su anda kayboldu aksiligine adsense onayida almisti. Diyecegim godadyde domain isi biraz karisik. Yetkililerle gorusup size bilgi verebilirler.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Forumdan birinden domain aldım, sonra kendi adresime transfer ettim. Sonra silindi. Telefonla görüştüm, onay süreci dediler. Ne evrak varsa gonderdim, temsilciyle telefonda tekrar ücretini ödeyip sıfırdan alım yaptım. Hala inceleme sürecinde, projem başlamadan soğuttular resmen Sürünüyorum hala. Şüpheli bir işlem sürecine dahil olduysanız vay halinize.
Forumdan aldığım arkadaş sanırım multi hesap ile promosyon vs yaparak alım yapmış, öldüm laf anlatmaktan ama hala domain aktif edilmedi.
Tüm maillere ne gonderdiysem belgeler uyuşmuyor diye yanıt geliyor, iflahımı kemirdiler resmen.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com