-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır onay almak için başvurduğum adsense bir türlü onay vermiyor. Bir çok farklı yol denedim ancak başaramadım. Siteyi kontrol edebilecek hataları , yanlışları söylecek biri var mı Adsense hesabım var bir başka site de kullandığım bu sitemde de kullanmak istiyorum. Detaylar pm ile bildirilecektir. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi bloglar
Web ve Teknoloji webinsokagi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Red sebebiniz ile beraber bilgi verirseniz inceleyelim
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteniz reklam yayınlamaya hazır değil deniyor. Politika ihlallerini kontrol edin diyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Pm gönderdim dönüş sağlarsanız detaylara bakalim
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dönüş yapıldı hocam
wmandro
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Malesef yine bir google gerçeği. Artık çok fazla rağbet olduğundan google gittikçe zorlaştı ve daha seçici olmaya başladı. En azından eskiden neden red alındığını söyleme tenezzülünde bulunurlardı artık onu da yapmıyorlar. Google a göre red sebebini söylemek zorunda değillermiş bir siteci zaten nasıl site yapacağını bilmeliymiş.
Uzun lafın kısası, içeriklerin düzgün ve özgünse ayrıca çok kısa değillerse ve kullanıcılara bol içerik sunuyorsan onay alırsın. Bunun dışında her şekilde zaten direk red veriyolar
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben yillardir adsense hesaplari aciyorum ve cok sayidada sattim onceki yillarda google adsense icin fazla incelemiyordu artik inceleme eskiye gore cogaldi. Yeri geldi 5 gunluk siteye adsense aldim yaklasik iki aydir belkide 10tane adsense actim bunlarin icinde iki site onay almadi sebebide site isminden dolayi. adsense bazen site isminden dolayida onay vermiyor. Isterseniz deneyin onay alamadiginiz sitenin makalelerini baska alan ismi alip onaya gonderin.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------