efokul
www.epingen.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siteni inceledim,
Teman basit, olması gerektiği gibi, fakat sağ taraf boş, oraya 1-2 bileşen eklemeni öneriririm.
Alan adı için de xsg ile bir bağı var mı ne olduğunu bilmiyorum ama biraz daha basit hoş alan adı bulabilirdin.
Gayet güzel, başarılar.
⭐ epingen.com⭐
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhablar, öncelikle ilgiliniz için teşekkür ederim. Fikirlerinizi dikkate alıcam ve gerekli düzenlemeleri yapıcam.
Site adı olarakda bana sıcak geldiğinden böyle bir şey yapmak istedim, sg ismimle soy ismimin baş harfi bide x koymak istedim, hikayesi bu tekrardan görüşleriniz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onerim: NewsCard temasını kullan, daha modern bir görünüşü var temalardan arayıp bulabilirsin, ücretli versiyonu da mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam merhabalar, yorumunuz için gerçekden çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz temayı inceliycem, kısa zamanda bir ücretli tema satın almayı düşünmekteyim zaten.
Bir kaç tema arasında gidip gelmekteyim başkalarınında görüşünü alıp, ona göre bir temayı satın almak istiyorum, tekrardan değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Daha çok yeni bir site olduğundan çeşitli mecralardan içerik temin etmekteyim, kısa sürede içerikleri zenginleştirip seo çalışması yaptırmak istiyorum siteye, seo çalışması için fiyat konusundada bilgisi olan arkadaşlar pm atabilirse sevinirim, ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar tekrardan.
Forumdaki arkadaşların önerisi üzerine düzeltmeleri yaptim ayrica seo paketide aldim. Görsel olarak inceleyip daha iyisini yapabilmek açısından, değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim, ilginiz için teşekkür ederim.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Nedense bir türlü bağlanamaıdom.
xsgpress.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Hocam, kontrol sağladım herhan gibi bir problem görünmüyor, hatta wmaracı.com'un sunduğu site analiz araçlarından'da baktığımda aşağıdaki istatistik çıkıyor, tekrar kontrol ederseniz sevinirim.
Sayfa Açılış Hızı: 1.34 sn