-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şikayeti gördükten sonra zaten sitelerine girdiğimde bazı temalarının sadece PHP 5.6 desteklediği yazıyordu. Orada zaten durum belli oluyor. Php 7.4 desteği olan, işini iyi yapan yerli tema yapımcılarını da olumsuz etkiliyorlar böylelikle. Neredeyse onlar bile dava açsa yeridir. :)
Kaldı ki bahsedilen firmanın bu halde 500 liraya tema var sitelerinde. Bakınız en iyi WordPress temalarından birisi olan Astra 59 dolar, şu anın kur değeri ile birlikte 370 TL. Hem fiyatı daha az hem de kalite olarak arada uçurum var. Bahsedilen firmanın bugüne kadarki tüm temaları toplansa Astra temasının footer'ı bile etmez. Hedef kitleleri muhtemelen bu işe yeni başlayan kesim. Haliyle PHP 5.6 kullanan bir temanın ne kadar standartların altında olduğunu yeni başlayan bir kullanıcı bilemez maalesef. Sektöre iyi hayallerle yeni girmiş site sahiplerine zaten verimsiz bir tema satmakla kalmayıp bir de o sattıkları temaya shell eklemek nedir anlamıyorum. Artık tema iyi mi değil mi diye kontrol etmek yetmeyecek, bir de satıcı iyi niyetli mi diye kontrol edeceğiz.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
sworks bu konu önemli bir konu, admin ile iletişime geçilip diğer kullanıcılara bildirim gönderilebilir mi?
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Aynı durum maalesef ki bizim de başımıza geldi. Sitelerimizden birinde bu arkadaşların temalarını kullandık ve hacklink, +18 linkler eklenmiş halde bulduk. Birkaç defa temizlememe rağmen maalesef ki yine geldi başımıza. Thewp'yi güvenilir bulduğum için ilk başta temadan şüphelenmedim ama dün bir arkadaş da uyarınca artık emin oldum.
www.murekkephaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
MürekkepHaber Geçmiş olsun. Yasal yollarla hakkınızı arayın.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
+18 siteler benim de haber siteme eklemişlerdi
Temayı hala kullanıyorum ama bahsedilen tehlikeler var mı bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bende film temasını kullanmıştım kısa sürede hacklenmişti. Toplu dava durumu olursa bende şikayetçi olurum mirror kayıtları duruyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben 4 tema aldim oradan iade ederler mi :)