lostyazilim
tr.link

Başlığın başına dik çizgi ekleme

4 Mesajlar 678 Okunma
lstbozum
tr.link

ihakan ihakan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2020
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

ekte olduğu gibi başlığın başına sarı dik çizgi eklemek isityorum yardımcı olursanız sevinirim :)
ekteki site:https://www.burakgoc.com/
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Abdullahx Abdullahx MW Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek .
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 393 / 395
  • Ticaret 3, (%100)
Bak şimdi güzel kardeşim ne yapıyorsun biliyon mu? O söylediğin siteyi açıyorsun ilk önce, sonra tam da o sarı çizginin üzerine gelip sağ tıklıyorsun ve incele sekmesine tıklıyorsun, sonra sağda bir konsol açılıyor. O konsolda fare ile gezinerek istediğin elemanı seçtiğinden emin oluyorsun, daha sonra da açılan konsolun alt tarafına bir göz atıyorsun orada acaba hangi özellik benim aradığım şey diye, gözüne border-left ve sonrasında sarı bir renk takılınca o olduğunu fark edersin zaten, o özellikleri alıp kendi sitene ekliyorsun. Ayrıca başka bir sitenin aynısını başka bir siteden aldığın yardımlarla yapmak ne derece mantıklı orasını sorgulamıyorum bile. (Google chrome kullandığını baz alarak yazdım)

ihakan ihakan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2020
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Konuyu merak ettigimde ilk is dediginiz yeri arastirdim ama style sekmesine dikkat etmedim acemiyim, ve sitenin aynisini yapmaya calismiyorum ornek gosterdigim siteyi uzun zamandir takip ediyorum ve ornek aliyorum. Bilmedigim şeyleri sizin gibi abilerimden kardeslerimden yardim alarak ögreniyorum basinizi agrittiysam özür dilerim yardiminiz icin teşekkürler

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)

ihakan adlı üyeden alıntı

Konuyu merak ettigimde ilk is dediginiz yeri arastirdim ama style sekmesine dikkat etmedim acemiyim, ve sitenin aynisini yapmaya calismiyorum ornek gosterdigim siteyi uzun zamandir takip ediyorum ve ornek aliyorum. Bilmedigim şeyleri sizin gibi abilerimden kardeslerimden yardim alarak ögreniyorum basinizi agrittiysam özür dilerim yardiminiz icin teşekkürler

Estağfurullah hocam. Burası bir forum ve hepimiz bilmediğimiz şeyleri öğrenmek, bildiğimiz şeyleri ise elimizden geldiğince anlatmak isteriz. Yukarıdaki hocamın yorumunda yazanları takip ederseniz yapabilirsiniz ancak html css bilginiz yok ise bu sizin için zor olabilir.

Kod bilginiz var ise burada yazanlar size yardımci olacaktır.
https://www.w3schools.com/cssref/pr_border-left.asp

Eğer yapamazsanız bana özel mesaj atabilirsiniz. Bilgisayarınıza bağlanıp size yardımcı olmak isterim. Mesaj kutum dolu olursa iletisim@asametyildirim.com adresine mail atabilirsiniz hocam. :)
ihakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al