Merhaba,
Sitenize özel, %100 özgün ve hatasız makale yazdırmak istiyorsanız doğru konumdasınız. İstediğiniz kelime sayısında, istediğiniz kadar güvenilir makale hizmeti. Daha ne ister ki bir insan?
--------- BEN SİTEME ÇOK FAZLA ÖNEM VERİYORUM! ---------
Siz dahil hatta ben dahil bir internet sitesine sahip olsam/olsanız her daim güncel kalmasını, her daim özgün makaleler ile donatılmasını isterim/isteriz. Bu konuda sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde birilerinden ücretli olarak profesyonel bir yardım almak isterseniz sizlere her daim ulaşabileceğiniz şekilde yardımcı olabilirim.
Neler yapabilirim?
- Siteniz için birbirinden bağımsız ve özgün içerik üretebilirim.
- Siteniz için istediğiniz kategoride ve dalda içerik üretebilirim.
- Siteniz için maximum 750 kelime sayısına sahip olacak şekilde içerik üretebilirim.
Hangi dallarda ve kategorilerde hizmet verebilirim?
Yukarıda da söylediğim gibi istediğiniz kategoride ve dalda hizmet verebilirim lakin daha çok profesyonel olduğum kategoriler; "teknoloji, kadın, moda, makyaj, sosyal medya, banka ve ekonomi, fal, magazin, haber, spor, araba, gündelik hayat, oyun, android" ve benzeri dallarda istediğiniz kadar içerik üretebilirim.
- NOT: esc, +18 ve diğer legal olmayan konularda içerik üretimi yapılmamaktadır.
Ücretlendirme ne kadar?
Taban fiyat uygulamasından dolayı güncel fiyat listemiz 100 kelime başına 1.50 TL'dir ve sabittir.
Ödeme yöntemleri nedir?
Ödeme yöntemleri Ziraat, İşbankası'dır.
İletişim adresleri nelerdir?
Forumdan üzerinden mesaj gönderebilirsiniz veya yine mesaj atarak farklı iletişim kanallarına ulaşabilirsiniz.