-
Üyelik
19.05.2019
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Konum
Kayseri
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
Mesajlar
73
-
Beğeniler
2 / 1
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba ben geçen yaz 2 ay bardak mısır satmıştım kendi yaptığım bir araba ile her gün parka götürüp getirirdim. Aynısını bir kaç haftadan yeniden yapmaya başlayacağım havalar ısındı biraz o yüzden sadece haftasonu 2 gün. Sizce ilgi çekmek için arabaya nasıl şeyler eklenebilir veya mısır nasıl daha iyi bir yöntem ile satılabilir taktik deneyim öneri alabilirim. Seneye sınava girince birakicam bu işi :)
-
Üyelik
30.10.2013
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
C** D**
-
Mesajlar
1500
-
Beğeniler
330 / 389
-
Ticaret
14, (%100)
Sos ve baharat çeşidini arttır derim. Ben şahsen bardak mısırı çok severim ama sos ve baharat çeşitliliği çoğu yerde yok. Bu da tercih etmeme sebebi benim için. Mesela çiğ köftecilerde de bu böyle. Kimisi salatalık bile koyar içine -ki harika olur-, kimisi acı sosu zor bulunduruyor dükkanında. Kimin nasıl yediğini bilemeyiz. Seçenek bulundurmak lazım.
-
Üyelik
18.07.2019
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Konum
Ankara
-
Ad Soyad
C** E**
-
Mesajlar
465
-
Beğeniler
105 / 128
-
Ticaret
25, (%100)
Kokuta kokuta pişir insanın canı çekip alıyor. En iyi pazarlama taktiği 😁
1 kişi bu mesajı beğendi.