Selam Potansiyel Kardeşlerim,
Ankara'da yeni yapılanmaya başlayan detaylarını burada paylaşamayacağım ancak yakında hepimizin sürekli kullanacağı servisleri sunacak şirketimizin Back-End / Front-End / UI Designer kadrolarına;
- Çayı, Kahveyi İçmeyi Kendine Yaşam Biçimi Edinmiş,
- Sigaradan başka tütün mamülü kullanmayan,
- Gözü açılınca valla benim idealim şudur bir yere gidip gelecem demeyen,
- Kavgaya girerken bizden önce dalacak,
- Ağzı belli bir seviyeye kadar bozuk,
- Bilgisayarı bozulunca, tamir edilene kadar ofisteki camı çerçeveyi indirecek,
- Kabak yemeklerini sevmem, ıspanak yemem demeyen. Allah ne verdiyse yiyebilen,
- Mimiklerini sadece gülmek için kullanan ve gülerken garip sesler çıkaran,
- Fuzuli konuşmayı kendine ilke edinmiş,
- Hayal ettiği projeyi/projeleri bizimle paylaşıp hayata geçirecek olan,
- En az 30 yıl daha yaşamaya söz verebilecek,
- Ağzından sadece laf diye çıkmayan sözler verecek,
- Öğrenmeye ve öğretmeye ant içmiş,
- RPG/MMORPG/CASUAL herhangi bir kategoride en az 3 oyunu sürekli oynayan,
- İngilizce olarak 10 kelimeden( birden ona kadar sayıyorlar genelde ) fazla bilen,
- Tiktok kullanmayan / Instagram'ı hayat felsefesi edinmemiş, Facebook hesabı olmayan, Twitter'da ünlü sözler paylaşmayan,
aile bireyleri arıyoruz...
Not - 1: Prens ve Prenseslerden anlayacağınız üzere benim 20 yıllık tecrübe var diye gelmeyin( 30 yıl yaşama sözü maddesi çok önemli çünkü )
Not - 2: Başladığı işi sonuna kadar götürecek her ne olursa olsun yarı yolda bırakmayacak olanlar başvurabilir, zaten yüz yüze görüşmelerde anlarım.
Not - 3: Proje detaylarını işe girince öğrenebilirsiniz, siz bilişim firması gözüyle bakın( Ama değil :) )
Not - 4: En ufak agresiflik özelliğiniz varsa bile bununla baş edemeyecek kadar hassas bir yapıya sahipseniz, Allah yolunuzu açık etsin.
Not - 5: Hayattaki tek amacınız bilgisayar başında oturmak ise lütfen yazmayın
Not - 6: YALAN kelimesi her ne sebeple olursa olsun, önce dayak( ki sizde beni dövebilirsiniz o serbest ) sonra kovulma sebebi olacağından lütfen kendinize hakim olamayacaksanız yazmayın...
Not - 7: Egosu T cetvelinden 1 milimetre uzun olanlar yazmasın lütfen.
Son ve En Önemli Not: Geçmişinizdeki hikaye bizi üzmez, nasılsa yenisini yazıyoruz artık!( Credit: Murat Dalkılıç - Kırk Yılda Bir Gibisin )
Tek yapmanız gereken, öz geçmişinizi ve sizi anlatan SEO uyumlu( bunu sakın yapmayın, espri yapmaya çalışıyorum ) yazınızla birlikte aşağıdaki adrese mail atmanız...( Kendiniz olun lütfen )
İletişim: bigboss@thexboss.com