-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zaten bir AdSense hesabınız var
AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kullanabileceğiniz başka bir AdSense hesabınız olduğunu biliyor muydunuz?
AdSense'te kişi başına bir hesap açılmasına izin verilir. AdSense'i kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:
1. ulku...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin.
veya
2. AdSense hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek diğer hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin.
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Teşekkürler,
Google AdSense Ekibi
Bu hatayi aliyorum ama orda çıkan eposta hakkında hiçbir bilgim yok onu nasıl silebilirim veya adını öğrenebilirim?
Peer
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Admin
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
diğer mail önemli değil mevcut kullandığın maili düzenleyin sanırım birinden biri alternatif mail olarak eklenmiştir veya o mail ile giren kişi ile aynı bilgileri yazmış olabilirsiniz. düzenlemeden sonra tekrar başvurun
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam elimde olan butun hesaplari inceledim baktim oyle birsey yok yani onu bulamazsamda onay alamiyom
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Askeri personel
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam başka birinin telefonundan başka birinin (anne baba kardeş) üzerine alın. Aynı sorun bende de oluyodu ben bu şekilde aldım.
yatirimkulis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Denedimde yine ayni hata oluyo
Musa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bu sorunu bende yaşıyorum başka mail başka tel denedim ama olmuyor sanırım adsense yakalıyor benim başka adsense hesabımda vardı yeni sitem için başvuruda veriyor hiç kullanılmamış tel ve mail ile denememe rağmen veriyor ıp numarasından kaynaklı olabilir daha önceden adsense hesabı açtıysanız o ıp numarasından büyük ihtimal o sorunu çözemedim bendede aynı eğer çözüm bulursanız bende faydalanmak isterim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam sorun şuki orada yazan epostayla bir alakam yok banada ait değil ama o eposta adina adsense gosteriyo epostayi tam gosterse belki bulur kapatirim ama olmuyo
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zor bulursun hocam. Çok gıcık edici bir durum. Benim de başıma geldi. Şu üç şeyden yakalar: ip, adres, isim.
Sana bir internet cafeden başka birinin adına,başka bir adres denemeni tavsiye ederim. Bir ihtimal...
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsens benzeri site kullanicam hocam malesef adsense onay vermiyo
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam numara ve ip değişik olduğu sürece sorun yasamazsiniz kesinlikle eski baglandiginiz ip den ve numaradan baglanmayin. Ayni pcden iki maile girmeyin