-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Bir kadın forumu, benim internet sitemdeki içeriğin bir kısmını, sanki kendi yazılarıymış gibi kaynak belirtmeden paylaşmış. Paylaşan hesap ise, forum yöneticilerinin kullandığı bir üye hesabı.
İlgili forumun Whatsapp destek hattına ve mail adreslerine, kaynak belirtmeleri veya direkt yazıyı kaldırmaları için yazdım. İkisinden de hiçbir şekilde cevap alamadım.
İnternet sitem henüz yeni olduğu için benim makalemle benden önde duruyorlar. Hatta güçlü bir forum olduğu için rakip sitelerimden bile öndeler. Ancak bir kaynak yok.
Bu durumu Google'a bildirmem bir sonuç verir mi? Ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sitenizde kullanım şartlarınız yazıyor mu? Dmca kaydınız var mı? Yazının size ait olduğunu kanıtlayabilirseniz telif ihlali yüzünden ihtar gönderin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Belki o yazı için birsey yapamazsınız ama daha sonra yazacagınız önlemleri ben sıralım size
1 Yazdıgınız yazıları DMCA ile kayıt altına alabılırsınız. Daha sonra benzerı durumlarda google ye bildirdiğinizde o site o kelimede sıralamasına etki eder.
2. Yazıyı yazdıktan sonra google gibi getir yaparsanız indexlenmesini hızlandırırsınız.
3. Yazdıgınız yazıyı yazdıktan hemen sonra pingletin toplu ping araçlarından.
4. Yazı içine site isminizi ekleyin
5. Wp kullanıyorsanız sağ tık kapatma kullanabilirsiniz.
Suan Aklıma gelen bunlar
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Forum sitesinin hosting firmasına ulaşmayı deneyebilirsiniz
trkmensa
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Sosyal medya
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
firma hiçbir şekilde bir şey yapamaz. yazılı belgelerde bu makale de olsa resmi olarak beyanda bulunmadığınız sürece herhangi bir patent, lisans, hak koşulu kimse bir şey yapamaz. istediğin kadar şikayette bulun içindeki "araba" kelimesini "araç" yapsa yine hakkından mahrum kalırsın..