-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Mesele öldürme oranın az olması değil ölen insan sayısı İtalya da veya orda burda 300-400 kişi öldü diyelim tam sayılari bilmiyorum. Böyle bir durum halk tarafından bakıldığında facia olarak görülüyor.fransada bombadan 12-13 kişi ölünce çıldıran insanlar için bu kat ve kat tehlikeli.Somada ölen insanların olayı nasıl facia ise buda bir facia Eğer tedbiri elden bırakırsak 3 kişi 30 da olur 300 de 3 bin de 30 binde . öldürme oranı az diye bunun biz olmayacağımız manasına gelmiyor ki sana bize bulaşsa ailene ve akrabalarına bulaşma ihtimali yüksek.Kısacası ölürüz ne olcak. Mantığı ile hareket edersen hem kendini hem başkasını ölümüne sebep olabilirsin.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Gereksiz panik diyenler neye öre diyor anlamıyorum. Evet, korkulması gereken bir salgın. Tamam virüs bizleri yani gençleri etkilemiyor. Ancak; taşıyıcı olmamız durumunda bağışıklık sistemi düşük olan yaşlı aile bireylerimize bulaştırabiliriz. Bu gibi durumlarda sonuç daha ağır olacaktır. Kendiniz içi değil, sevdikleriniz için virüsten korkun.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
toplumsal panik değil toplumsal önlem gerekli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
önlem almak lazım küçümsememek gerekir
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
eğer türkiyede ilk korona virüsü ben olsaydım çok mutlu olurdum ilgiye ihtiyacım var
en fazla ne yapabilir ki zatürre, onu da zaten askerde oldum 43 derece ateşim çıktı bana hiç bir şey olmaz delikanlıysa gelsin bulaşsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu zamanlarda sanki virüs bizde varmışcasına dikkat etmeliyiz aslında.
Önce ailemizi sonra dostlarımızı diğer yakınlarımızı düşünerek tedbirli olursak duyarlı insan olmuş oluruz.
Bana bir şey olmaz havasında olan insan maalesef kibir nedeni ile kaybeder; kendisine bir şey olmasa da bir yakınına bulaştırabilir. Bu virüsün özellikle yaşlı insanlarda ciddi zararı var. Bu yüzden tedbirden zarar gelmez diye düşünüyorum.
Umarım bu hastalığı milletçe kısa sürede atlatırız.
Bu arada; maskelerin asla korumadığı, sadece hasta olanların çevresine bulaştırma riskini azaltması açısından takması gerektiği belirtiliyor.
Ama nedense insanlarda bir panik havası oluşturuluyor ve maalesef özellikle maske satışından para kazanmayı hedef edinmiş bir kitleye yardım etmiş oluyoruz. Bir an önce bu stokçu denilen insan müsveddelerine karşı dikkatli olunması gerekiyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sadece öldürme ihtimalini düşünmeyin, hasta olursanız bunun bir de tedavi süreci olacak, sevdiklerinize de bulaşmış olacak, ülkede yaşam normal zamanlarda bile zor, hasta hasta hiç düşünemiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.