-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Bilgi Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar;
Ben stoklarım yettiğince üyelerime ücretsiz hosting vermeye çalışıyorum. An itibari ile çok stoğum yok. İlerde arttırmayı düşünüyorum. Konumuza gelecek olursak, ben şuanda ücretsiz whmcs sistemi kullanıyorum. Bu şekilde devam etmek istemiyorum.
Üyelerime nasıl kolay bir şekilde otomatik hosting verip yönetebilirim ? Aklıma wordpress geldi fakat üyelere nasıl otomatik hosting verebilirim ? Tek tek herkese WHM den hosting açmak mantıksız geliyor ve whmcs de 1 aylık hosting veriyorum. Devam etmek isteyen olursa destek açarak tekrar uzatılmasını istiyor.
Yani otomatik açma olayı şart değil ama olursa çok iyi olur. Sizce hangi yazılımı kullanabilirim ? Umarım anlatabilmişimdir :).
Saygılarımla,
İyi Forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EGM
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cyberpanel'i deneyebilirsiniz ücretsiz bir yazılımdır ve işinizi görür
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Whmcs alternatifleri var uygun fiyatlı olan yazılımlar var mesela BoxBilling deneyebilirsin uygun fiyatlıdır işini fazlasıylada görecektir
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Emirh4nY evet yapabilirsiniz. Tekil kullanıcı, reseller... Ne isterseniz yapabilirsiniz. Kullanıcılar ya da siz tek tıkla ücretsiz ssl kurulumu yapabilir, süresi dolduğunda kendi yenilenir. Bildiğiniz sunucu yönetim sistemi işte. Verdiğim linkte admin/user demo mevcut, inceleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Güvenlik
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hostinghizmetim.com
Whmcs kullanıyorum gayet memnunum
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
wisecp işinizi görür ama ücretli bir yazılım whmcs ye alternatif kullanımıda basit ve yerli bir yazılımdır.