Arkadaşlar Merhaba

Elimde el ve cilt dezenfektanı var. Jel Şeklinde. Bunu yurt dışına bir arkadaşa göndermek için istoçtan temin etmiştik. Adetli aldığımız için ticarete giriyor diye gönderimini yapamadık. Burda satmayı düşündük ama fırsatçılar yüzünden kimseye öneremiyoruz.

Dezenfektanın Özellikleri

Virüslere Karşı Koruma Sağlar
Klinik ve Muayenehanelerde Enfeksiyon Öncesi Antiseptisinde Kişisel Hijyen Korumada ve Sürdürmede Özellikle Kış Aylarında, Okullarda ve Toplu Taşıma Alanlarında Gribal Hastaların Yayılmasını Önlemede, Ameliyat, Yoğun Bakım Servisleri ve Muayenehaneler Gibi Riskli Alanlarda Para Kullanılan Herkesin Bulaşıcı Hastalığa Yakalanmasını Önlemede Umuma Açık Yerlerde Her Türlü Aracın Ortak Kullanımlarından Sonra El ve Cilt Hijyeninin Gerek Görüldüğü Tüm Yerlerde Kullanılır​
Hastalık Yapma Özelliği Bulunan Mikropların Uzaklaştırılması ve Tamamen Kaldırılması İşlemini Alır.
İSO ve TSE Belgeleri Mevcuttur.
Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Onaylanmıştır.
500 ML'dir
Ev, Ofis, Hastane, Kişisel Kullanıma Uygundur.

Elimde 40 adet var: toplu alım fiyatı 55 tl / adet ( Aldığım fiyata 5 tl koydum aldığım yerin ismini verebilirim. İnternette firmaların yazdığı fiyatları görün sonra yorum yapın lütfen. )

Sadece toplu satılacaktır. Ben kendi evimde de kullanıyorum.

Bu işin ticaretini yapmıyorum ürünün devamı da yok bilginiz olsun...

Aynı markanın 100 ml formundaki ürün fiyatına buradan bakakabilirsiniz.