lostyazilim
tr.link

1 tik 6 euro aldigim ingilizce ev dekorasyon sitemi satiyorum (pinterest ve instagram dahil)

3 Mesajlar 679 Okunma
lstbozum
tr.link

Kuaza Kuaza paylaşımcı ol ;) Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Coder
  • Konum Belçika
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 99 / 98
  • Ticaret 5, (%100)
Burdaki konuda da goreceginiz 1 tik a 6 euro aldigim sitemi satiyorum: https://wmaraci.com/forum/adsense/1-tik-6-euro-ingilizce-ev-dekorasyon-sitesi-599622.html

Once neden ?: orda da soylemistim sanirim, ilgilenemiyorum, bir hevesle acip, kendiliginden buyumesini bekledim. 1 yil once acmistim, bu zamana kadar adsense 128 euro odeme aldim. suanda uzerimdeki maddi sunucu yukunu hafifletmek icin projelerimin bazilarini birakma karari aldim. bu satis ile ilgili detaylari paylasiyorum.

427 yazi yayinlandi
850 yazi var taslak (yayinlanmaya hazir) otomatik yayinlaniyor bunlar.
39k resim bulunuyor.

Yazilar fransizca bir siteden cekilmistir, kendi yaptigim bir eklenti ile bu yazilar ve resimlerin isimleride dahil google translate ile ingilizceye cevrilmistir. (50 euro tuttu ceviri)

otomatik yazi yayinlama, ucretli pinterest eklentisi, etiket ekleme otomatik hepsi ayarlidir.

Tema ucretlidir, baska sitelerimde de kullandigim icin temasiz satis yapilacaktir.

instagram: 124 yayın, 1.071 abone, 145 takipler (ne reklam, nede bir yerde paylasma yaptim, takipciler tamamen organik, kontrol edebilirsiniz)

Pinterest: 371.2k aylik goruntuleyenler, 441 takipci, bunlar organik, calisma ve reklam yapilmadi. (18k pin var, her gun otomatik resim paylasiliyor pinterest eklentisi ile)

250k facebook grup ve 250k facebook sayfasi vardi, hesabim kapatildigi icin onlar gitti malesef :/ (komplo var)

Goddady domaind egeri: 572 $
Popüler anahtar kelimeler: group ve home, yaygın olarak kullanılan anahtar kelimelerdir.
Harika uzantı: .com uzantısını kullanıyor.

Domain cloudflare uzerindedir, haziran 11, 2020 yilina kadar zamani var.

Gunluk tekil hit +20 (en)

Site ismi: PM

.com uzantili

Odeme, ziraat, paypal alinabilir
Tekliflerinizi bu konu altindan yapabilirsiniz. Verilen son teklif bana uygun olursa acik artirmayi bitirebilirim. (teklif zamani belirlemedim)

Baslangic: 1000 TL
Min. artis: 10 TL
Hemen al: yok ama teklifinizi p.m atarsaniz degerlendiririm.

https://sorucevap.com #sorucevap
wmaraci
reklam

appi21 appi21 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Site adresini özelden alabilirmiyim

cilginadam cilginadam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
pm alabilirmiyim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al