-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar 2 gün önce 1993 model flash S sattım adam arabaya baktı bindi bir sıkıntı yoktu şimdi gelmis diyo araba yağ yakıyor gitmiyo tekliyor vs vs usta 2500 tl masraf var demiş.
şimdi diyo geri al ya da masrafa ortak ol yoksa mahkemeye verecem sizce bir sonuç çıkarmı kaç yaşında araba verdiğimdede sağlamdı sonuçta exper falan yok bi tur attı baktı etti aldı arabayı ne yapmalıyım
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı Yolunda
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bence makhemeden bir şey çıkmaz araba satılmış bakıp almış madem öyle götürseymiş bit ustaya ya da ne bileyim 1 ay sonra bir sorun daha çıksa yine mi siz ortak çıkacaksınız
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba ben istanbuldan fiat linea urban taksi çıkması aldım gayet fiyatıda güzeldi adam bin bak kontrol et istediğin yere götür dedi ben hata yaptım expere götürmedim aracı aldım antalyaya geldim 1 hafta sonra motor yedi 12 bin tl harcadım motora yani anlayacagınız adam bindi ise kontrol etti ise arabayı aldı sonuçta hiç bir hak talep edemez.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Allah Büyüktür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ben bu işlerden pek anlamam ama resmi yollarla alışveriş gerçekleştirilmiş. Kontrol edip etmemek adama bağlı bir durum sonuçta, mahkeme ne yapsın yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işlerden az anlayan biri olarak söylüyorum. Adam mahkemeye vermek için bir avukat ile görüşse avukat adama kapıyı gösterir. 😂
Oldu mahkemeye verdi adam mahkemeyi %100 kaybedecektir. Hatta sizin mahkeme ve avukat masraflarınıda kendisi ödeyecektir.
Şöyle detaylandırayım; 1993 model araç için mahkemenin yapabileceği hiç bir şey yoktur. Eğer yeni model bir araba olsaydı 5 yıllık felan bu durumda satıcı 10000km garanti vermek zorundaydı. Model yılı eski olduğundan dolayı mahkeme konuya el bile atmaz.
Not: Model yılı ne olursa olsun sizi ilgilendiren tek kısmı km ile oynanıp oynanmadığını ve motor numarası ile ruhsattaki numaranın bir birini tutması. Onun haricinde kafan rahat olsun.
Seni tehdit eden kişiye de deki bir daha beni rahatsız edersen ben seni mahkemeye veririm. 😂😂😂
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster Adayı
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
6 ay uzun bir süre adam aldı arabayı 5.ayda kendi yüzünden sorun oldu suç o zaman yine satıcının olur biraz saçma geldi bana
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yukarıda paylaşılan öreek Sizin sattığınız araç ile alakasız bir durumdur. Oradaki araç yeni model sayılabilecek bir durumdur. Sizin sattığınız araç 1993 model. O yüzden kapsam dışı bir durum söz konusu.
http://www.ilgikolik.com