Geyik kategorisinde mi açıldı diye double-check yaptım.
Kullanıcı sitenizde sayfa geziyor, etkileşimli butonlara tıklıyor veya anket gibi katılım sağlanabilecek şeylerle etkileşime giriyorsa hemen çıkma oranı düşer, ki bu iyi bir şeydir. Google kullanıcının sitede vakit geçirdiği, sitenin faydalı olduğu şeklinde yorumlar bunu genellikle.
Her ne yapıyorsanız aynı şekilde devam etmelisiniz. Tebrikler.
Edit:
Görünen o ki düşüş bugüne özel. Yaklaşık %90 düşüş yaşanmış Hemen Çıkma Oranında.
Muhtemelen kendiniz gezindiniz veya birkaç kullanıcının dikkatini çekti o gezindi site içerisinde. Hemen çıkma oranı NŞA %80-90 arası bir seviyede sanırım. İyi bir oran diyemeyiz.
Site geçen hafta bugünlerde açıldığı için birkaç kişi gezinmişti ve bugün ki %90'lık düşüş geçen haftaya kıyasla olan düşüş. Yani sitenin genel hemen çıkma oranı %5-6larda
jorphy Neye göre mümkün değil, sadece merak ettiğim için soruyorum :)
162 kişinin 162'side googleden aratma yapıp sitede 5-6 dakikadan fazla aktif olarak gezmesi ne demek biliyor musunuz?
yemek sitesiyse bir ihtimal olabilir, fakat 10 sitenin 9'unda hemen çıkma oranı %6'dan çok daha yüksek, buna göre mümkün değil.
yemek sitesi değilse de bunun organik hit olup hemen çıkma süresinin bu kadar olmasına mümkün değil inanamam, şahsım adına konuşuyorum ve imkansız demiyorum..
162 kişinin 162'side googleden aratma yapıp sitede 5-6 dakikadan fazla aktif olarak gezmesi ne demek biliyor musunuz?
yemek sitesiyse bir ihtimal olabilir, fakat 10 sitenin 9'unda hemen çıkma oranı %6'dan çok daha yüksek, buna göre mümkün değil.
yemek sitesi değilse de bunun organik hit olup hemen çıkma süresinin bu kadar olmasına mümkün değil inanamam, şahsım adına konuşuyorum ve imkansız demiyorum..
jorphy Hocam bişey kullanmadım diyorum ama anlaşılmıyorum herhalde :D