-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Örenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben web sayfası yapıp satmak istiyorum hangi dileri öğrenmem gerek
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dil öğrenmeden wordpress ile halledebilirsin. Bu bizim anlatmamız ile olacak bir şey değil. Anlatmayla olacak bir şey de değil çünkü. HTML, CSS, JS, PHP, PDO, BOOTSTRAP gibi daha birçok şey sayabilirim. Ama öncelikle wordpress öğren, kendim kodlayacam diyosan ben 3 yıldır çalışıyorum anca anca uzmanlaşmaya başladım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Web sayfası satmak istiyorsan, web sitesinin tüm aşamaları hakkında bilgi sahibi olmalısın. ASP.NET öğrenmek istersen işe C# ile başlayıp tecrübe edinmen gerekir. En azından C# ile bir kaç proje geliştirirsen senin faydana olur. Bunun yanı sıra C# projelerinde muhakkak veritabanı(MYSQL / MSSQL) kullan. Windows Form ile başlamanı tavsiye ederim. Windows Form görsel bir arayüz sunduğu için öğrenmen kolaylaşır.
C# 'da proje geliştirip tecrübe edindiğine inandığında HTML / CSS / JS üzerine tecrübe edinmelisin. HTML / CSS / JS ile de basit statik web sitesi arayüzleri(responsive tasarım dahil) tasarladıktan sonra ASP.NET MVC / CORE / Webform ile başlangıç yapabilirsin.
Sana tavsiyem MVC veya core ile başlaman. Webform biraz mazide kaldı. ASP.NET MVC veya Core öğrendiğinde güncel teknolojiye daha çabuk adapte olacaksındır. Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Örenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Html css biraz biliyorum bunların üzerine gitmek istiyorum javascript devam etmek istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öğrenmek istiyorsan başlangıçta wordpresssten UZAK DURMAN lazım açıkçası. Bütün öğrenme isteğini bitirebilme tehlikesi var, nasılsa hazırı var ne gerek var öğrenmeye deyip sallayabilirsin, sonra da web sitendeki en ufak bir yazının bile renginin nasıl değiştirilebileceğini bilmeyenlerden olursun. Diğer türlü gerekli yolları izleyip yeterli bir bilgi birikime sahip olduğunu düşündükten sonra onu da öğren.