HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
edi t konu kaldırılabilir
Sitemiz Sosyal Sorumluluk Projesidir.
Nevo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
S** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Öncelikle geçmiş olsun. Her ne olursa olsun birinci kural eğer ki bir suç varsa ve bunu biliyorsa bir kimse suç duyurusunda bulunmak vatandaşlık görevidir. Üstünüze kolay kolay kalmaz fakat zaten vatandaşlık göreviyken suç duyurusunda bulunmak bunu mağdur olmamanız adınada suç duyurusunda bulunmak faydanıza olacaktır. Reklam kaldırma konusunda bilgi sahibi olmadığım için fikir beyan edemeyeceğim. Çok çok geçmiş olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Bir sene önce benzeri başıma gelmişti. İlk olarak Facebook Destek Merkezi'ne yazarak reklam hesabını iptal ettir. Reklamın sana ait olmadığını söyle ve devamında kimlik ibraz ederek tekrar hesabını aktif ettir. İkinci olarak sayfaların çıktısını alıp, en yakın karakol şubesine giderek "hesabımı çalan şahsın tespit edilmesini istiyorum" şeklinde ifade ver. Herhangi bir arama yaptıklarını sanmıyorum ama elinde kendini doğrulayacak iki adet belge olur, kendini sağlama almış olursun.
Benim hesabımdan 60.000₺'lik reklam çıkmayı hedeflemişlerdi, Facebook ödemesini sanal kartla yaptığım için "limit yok" mesajı gelince farketmiştim olayı. Bahsettiğim bu adımları izledim. Ne beni "kartımı çaldılar" diye şikayet eden oldu ne de hesaba giriş yapan kişi tespit edildi. Olan 6 yıllık reklam hesabına oldu. :)
Geçmiş olsun.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Değerli hocam durumu facebook a güzel bir mesajla bildirin. Bir hukukçu ile de mutlaka iletişime geçin. Önceden bildirimler yaparak ve hukukçu ayarlayarak önlem alırsanız. İP adresleri vs.. taramasından zaten sizin lehinize sonuçlar çıkacaktır diye düşünüyorum. Vakit kaybetmeyin bence. Garantici olmak en iyisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam durumu facebook a önce bildirin sonra mutlaka siber suçlara bildirin hakkınızda işlem olmaması için kendinizi garanti altına alın derim