-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Selamlar,
Şuan popüler konular hakkında yazı yazarak başarılı olunur mu ? Örneğin koronavirüs.com,net,org geçelim diğer uzantıları bile dolu durumda başarılı olabilir miyim trendi önceden yakalasam ?
İkinci sorum ise diyelim ki giriş sağladım fakat virüs bir anda etkisini yitirdi ve insanlar artık aramamaya başladı ozaman bütün emekler boşa mı gitmiş oluyor ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gündemdeki hiçbir konuda başarılı olamazsın çünkü herkesin takip ettiği bir konuyu haber siteleri kaçırmaz. Google'a korona yazarsan sıralamada sadece haber sitelerinin olduğunu goreceksin.
Diyelim ki başarı sağladın googleda korona kelimesinde 1.sırada çıkıyorsun. Korona etkısını kaybedınce site hitinde çok büyük bir kayıp yaşanır. Emeklerinin boşa gitmesi sence buysa evet boşa gitmiş olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Avare
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sağlayabilsen bile trend değişince yine düşüşe geçer.
Yazıyorum çünkü seviyorum | https://literaturadasi.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunlar web üzerinde geçiçi trend olarak adlandırılıyor , Örnek belirttiğiniz gibi korona virüsü , fakat web sayfanızı Virusdenkorunma vs. yazarsanız daha genel bir hit yakalayabilirsiniz . 2. Örnek Sevgililergunu.com yerine Sevgiliyehediye.com olursa biri yılın tek günü hit alır ama 2. seçenek yılın her günü hit almaya müsait bir seçenek olur ,
saygılarımla
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşım siten varsa korona virüs bölümü aç konuları gir sosyal medyada paylaş reklam ver gene ziyaretçi gelir gün gelir bu hastalık geçer menüden kaldırırsın kategoriyi olur biter
tavsiyem kesinlikle korona için blog, forum kurma.
Çanakkale