-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
coinozor.com isimli sitemi kripto para haber sitesine çevirmek istiyorum , yabancı sitelerden rss ile haber çekersem eger hukuksal olarka bir sıkıntı olur mu ya da makelelerini kopyalayıp link bıraksam sorun olur mu ?, reklamlarda adsense kullanacagım SEO yu nasıl etkiler aydınlatablirseniz memnun olrum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site ingilizce olacak * ayrıca Türkçe kısmıda olacak ileride ekleyeceğim onuda haberler konusunda Türkçe kısımda muhtemelen yabancı dilden çevirerek yazabilirim*
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam bilgim dahilinde yazayım. Anladığım kadarıyla haberleri çevirip yayınlayacaksınız bu konuda bir çok webmaster arkadaş bu yolu yapıyor ki bende yapıyorum. Bugune kadar bir sıkıntı yaşamadım. Yaşayacagınızı da düşünmuyorum. Seo yu etkilermi demişsiniz Çeviride kelime düşüşleri kelime aksaklıkları olaccaktır. Bunları düzenlerseniz herhangi bir sorun kalmayacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çat pat ingilizcem var düzeltebilirim sanırım Türkçe kısım için yada Türkçe sitelerden direk haber çekebilirim :D rss ile haber çektiğimizde tüm makale geliyor doğru biliyorum değil mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostlar coinozor.com u nasıl haber sitesi haline getirebilirim mesela airdrop plugine baya bi yatırım yaptım ( emek olarak) sitenin temasındada baya bi kod değiştirdik mesela : coinozor.com u actıgımızda haberler çıksa airdrop a tıklayınca sub domain gibi mevcut site açılsa sizce mantıklı olur mu ?