rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
işin garibi bu tarz site açan ilk kişilerden birinin avukat olması
wordpress-html-css-web işleri yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu işlerin yaptırımına en az 20-30 sene var türkiye için. hukuk konusunda çok daha fazla şey var, bilişim hukuğuna sıra gelene kadar, çok fazla yol var bana göre :D
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Pazarlama ve Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında bir konuda yardım almaya geldim foruma ama konuyu görünce yazmak istedim. Oğuz isimli yakın bir arkadaşım yaklaşık 8-9 yıldır profesyonel anlamda yazılım ve tasarım işleriyle uğraşıyor. Yaklaşık 3 yıldır da yurt dışında yaşıyor. Şu an çalıştığı firmadaki arkadaşlarının bazıları envato'da tema satışı yapıyormuş, Aixweb veya Axlweb gibi bir şeydi sanırım isimleri.
Bu kişilerin temalarından birkaçı uyguntema isimli sitede satılıyormuş. Siteyle iletişime geçmeye çalışmışlar, ilk iletişim girişimlerinden sonra site iletişim bilgilerini kaldırmış. Arkadaşım Türkiye'den bir avukat ayarlamamı istedi, Ankara'da tanıdığım bir avukatın bilgilerini verdim bende. Süreç nasıl işleyecek, ne yapılacak bilgim yok ama Ticaret Bakanlığına kadar bir dizi evrak vs oluşturmuşlar bunun için.
İsmini tam hatırlayamadığım o tema yapımcıları ciddi olarak konunun üzerinde duruyormuş ve birkaç aydır gerekli yasal süreç için çalışma yapıyorlarmış. Muhtemelen Oğuz tatile geldiğinde bunun üzerinden gerekli soruşturulmanın başlatılmasını planlıyorlardır. Avukat, Ticaret Bakanlığı üzerinden işlem yapılması yönünde çeşitli planlar çizmiş, daha etkili olacağı düşünülüyormuş.
Bu bahsettiklerim sadece duyum, neler yapılır veya yapılabilir orasını bilmiyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.