Kullanıcı adı : @yemekvideocum - https://www.instagram.com/yemekvideocum/
Takipçi Detayı (Gerçek - Bot) : %60 bottur %40 organiktir
Kategori : YEMEK VİDEOLARI
Fiyat : 300TL
Hesap açılma tarihi : 20 Ekim 2014
Detaylar : Sayfayı 9 Ocak'ta aktifleştirme kararı aldım ondan önceleri Fotoğraf paylaşım sayfası olarak kullanıyordum. Bayağı organik olarak 800-900'lere çıkmıştı beğenileri ancak çok zorlandım ve bıraktım sayfayı kuzenime. O da kullanmamış mahvetmiş sonra tekrar aldım uzun süre boş kaldı farklı şeyler denedim ama şuan en iyi yemek sayfası olarak tutundu.
videolarım etiketlerinden dolayı çok kez keşfete çıkıyor. Arada 10-20 tl'lik reklam veriyorum bazı videolarım hiç reklama ihtiyaç duymadan 10K'ya kadar kendiliğinden izleniyor. Ortalaması 2-5k arası izlenme. Yemek sayfaları şuan aşırı derecede revaçta eğer birazcık uğraşırsanız mükemmel işlere imza atabilirsiniz...
Eklediğim görseldeki istatistikler son 30 günde alınan en yüksek izlenmeler ve çoğunluğu keşfetten dolayı bu kadar izlendi. Lütfen yalnızca ilgilenen arkadaşlar yazsınlar.
ilk mailini hatırlamıyorum o yüzden alacak kişinin bilgilerini alıp ona devrecim mail adresiyle. Sayfanın 495 kişilik Facebook sayfası var isterse onu da veririm hediye olarak alacak kişiye.