lostyazilim
tr.link

natro rezaleti

2 Mesajlar 527 Okunma
lstbozum
tr.link

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
bu firmadan ilk defa domain aldım whois gizlemek için ayrı dns ayarlarını kullanabilmek için ayrı ücret ödedim bloggera yönlendirme yaptım teknik destekten doğru yapıp yapmadığıma dairde teyit ettim ancak 5 saattir hala yönlendirme gerçekleşmedi. namecheapten biraz önce yönlendirme yaptım max 2 dakikada yönlendi. bu firmayı domain konusunda önermiyorum

wmaraci
reklam

LizGate LizGate Lizgate Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 12 / 47
  • Ticaret 3, (%100)
Bir entegrasyonum için php 7.x sürüm destekleyen hosting arıyordum. Kendilerine almadan önce MSSQL extension ayarları yapılı mı, değil ise yapılabilir mi diye sordum, evet dediler. Hosting paketini aldık ve çalışmadı. Karşımdaki teknik kişiye nasıl kurulum yapılacağını detaylı anlattım fakat karışamayız dedi.

Digitalocean cloud sunucumda çalıştığı için kendilerine cloud'da yapabilirmiyiz diye sordum, evet dediler. Hostingi iptal edip clouda geçtik. Cloud'da yine ayarlayamadık çünkü izinleri kısıtlı, kendilerine işlemi tekrar anlattım izinleri açamayız bizde yükleyemeyiz dediler. Ücret iadesi istedim tabi ki diyip ses soluk çıkarmadılar. 30 gün içerisinde iade sözlerini 4-5 günde bir hatırlatarak ücret iadesi alamadım ve 1 ay sonra 30 gününüz dolmuş dediler.

Yaşadığım olay 2 sene öncesine dayanır, şu an nasıldır bilemem. Etrafımda ne kadar yazılımcı arkadaşım, müşterim ve fikir alışverişi yaptığım kişi var ise google'a bile natro yazdırmıyorum.

Hosting ve domain konusunda 4 yıldır sorunsuz turhost ile çalışıyorum(Yönlendirmeleri hızlı, teknik servisi yeterli, sorduğun soruya cevap alma süren çok kısa ve kimse başından atmıyor), cloud'da digitalocean ile.

TR'de turhost'u tavsiye ederim.(60'a yakın domain yönetimim kendilerinde)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al